Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2021

Ανδρέας Σκέντζος: «Οι παίκτες μου είχαν πάθος και διάθεση, ήταν πραγματικοί νικητές»

Κυριακή, 30 Μαϊος 2021 19:44 Γράφτηκε από

Ικανοποιημένος από το πάθος και τη διάθεση των παικτών του, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του, ο Ανδρέας Σκέντζος.

Ο προπονητής του Πόρου μετά τη μεγάλη νίκη επί της Νεάπολης τόνισε μεταξύ άλλων ότι οι παίκτες του σήμερα ήταν πραγματικοί νικητές.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ήταν ένα παιχνίδι που κυριαρχούσε το άγχος της ομάδας μου. Έπρεπε πάση θυσία να κερδίσουμε το παιχνίδι. Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο που θα πρόσεχε την άμυνα του και θα έβγαινε στην κόντρα επίθεση. Είχα πει στους παίκτες να έχουμε υπομονή και το γκολ μπορεί να έρθει στο πρώτο λεπτό ή και στο 90΄. Κρατάω την εικόνα της ομάδας μου. Από το πρώτο λεπτό πιέσαμε τον αντίπαλο, δημιουργήσαμε πάρα πολλές, πολλές ευκαιρίες και μπορούσαμε να είχαμε καθαρίσει το παιχνίδι νωρίτερα. Κρατάω το πάθος, τη διάθεση των παικτών και όντως σήμερα ήταν νικητές. Αφιερώνω τη νίκη στον πρόεδρο, επειδή ξέρω ότι κάνει μια μεγάλη προσπάθεια, για την ομάδα και της παρέχει τα πάντα. Είχαμε το πλάνο μας και ο στόχος μας ήταν η νίκη. Θα παίζαμε μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο για τη νίκη, παρόλο που παίξαμε για ένα μεγάλο διάστημα με παίκτη λιγότερο».

Για τον «τελικό» με τη Δαμάστα ο Ανδρέας Σκέντζος είπε: 

«Μας περιμένει άλλος ένας τελικός με τη Δαμάστα. Θα πάμε να παίξουμε με το ίδιο σκεπτικό, με τον ίδιο ρυθμό και με την ίδια νοοτροπία όπως και σήμερα. Ο στόχος μας είναι πάλι οι τρεις βαθμοί. Ξέρουμε ότι η Δαμάστα θα είναι δύσκολος αντίπαλος και χρειάζεται και αυτή νίκη για τη σωτηρία».

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search