Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020

Αχ. Δημητριάδης: «Η συνεργασία μου με τον Σουτζή, παρακαταθήκη για την συνέχεια»

Σάββατο, 06 Ιουνίου 2020 20:08 Γράφτηκε από τον
Μανώλης Σουτζής - Αχιλλέας Δημητριάδης - Αντώνης Λεκάκης Μανώλης Σουτζής - Αχιλλέας Δημητριάδης - Αντώνης Λεκάκης

Για την μη συνέχισε της συνεργασίας του με την ομάδα του Πόρου παραχώρησε δηλώσεις στο prismasport.gr ο Αχιλλέας Δημητριάδης. 

Ο πρώην πλέον προπονητής τερματοφυλάκων της ομάδας του Πόρου θέλησε να ευχαριστήσει όσους ποδοσφαιριστές συνεργάστηκε και ιδιαίτερα τους τρεις τερματοφύλακες (Παπαδόπουλος, Χρήστου, Πέππας) ενώ θέλησε να πει ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στον άνθρωπο που τον εμπιστεύτηκε... τον Μανώλη Σουτζή.

Η δήλωση του:

"Μετά την λήξη της συνεργασίας μου με την ομάδα του Πόρου, θέλω από την μεριά μου να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές και ειδικά τους τρεις τερματοφύλακες που συνεργάστηκα άψογα μαζί τους (Παπαδόπουλος, Χρήστου, Πέππας). Εύχομαι στην ομάδα του Πόρου να υλοποιήσει τους στόχους του για την καινούργια χρονιά. Όσον αφορά τον άνθρωπο που με εμπιστεύτηκε στα πρώτα μου βήματα σαν προπονητή τερματοφυλάκων, τον Μανώλη Σουτζή, οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Αυτή η συνεργασία μαζί του είναι μεγάλη παρακαταθήκη για τη συνέχεια. Δυστυχώς δεν θα πορευτούμε μαζί την καινούργια χρονιά για επαγγελματικούς λόγους". 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)