Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020

Γ. Ασσαργιωτάκης: «Ο Πόρος δεν θα κατέβει αν ξεκινήσει το πρωτάθλημα»

Τρίτη, 21 Απριλίου 2020 11:40 Γράφτηκε από τον
Γιάννης Ασσαργιωτάκης Γιάννης Ασσαργιωτάκης

«Βόμβα» πυροδότησε ο πρόεδρος του Πόρου, Γιάννης Ασσαργιωτάκης σε επικοινωνία που είχε με το Prismasport.gr.

Η ιστοσελίδα μας σε συνέχεια της επικοινωνίας με τους προέδρους των ομάδων του Ηρακλείου της Γ' Εθνικής συνομίλησε με τον ισχυρό άνδρα του Πόρου, Γιάννη Ασσαργιωτάκη.

Ο «στυλοβάτης» των μπλε, που έχει προσφέρει τα μέγιστα στο σωματείο όλα αυτά τα χρόνια, είναι κάθετα αντίθετος σε μία πιθανή επανέναρξη του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής. Μάλιστα ανέφερε πως σε περίπτωση που κάτι τέτοιο γίνει πράξη, ο Πόρος δεν θα κατέβει!.

Παράλληλα αναφέρθηκε στην οικονομική διάσταση του προβλήματος που θα χτυπήσει πολύ δυνατά όλους τους συλλόγους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Ασσαργιωτάκης:

«Είμαστε κάθετοι απέναντι στην επανέναρξη του πρωταθλήματος. Η ομάδα μας έχει διψήφιο αριθμό ποδοσφαιριστών που βρίσκονται εκτός Κρήτης ακόμα και στο εξωτερικό. Ποιος μας εγγυάται πως δεν είναι φορείς του ιού ή δεν έχουν έρθει σε επαφή με ασθενείς;

Πρώτα από όλα προηγείται η υγεία όλων μας. Ποιος μπορεί να μας διασφαλίσει την υγεία;

Όπως είπα παραπάνω αρκετοί παίκτες μας λείπουν εκτός Ηρακλείου. Μία ενδεχόμενη επιστροφή τους θα κόστιζε νέο νοίκιασμα σπιτιών και ακόμα μεγαλύτερη οικονομική επιβάρυνση. Μάλιστα αφού τα παιχνίδια θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών τα έξοδα θα είναι ακόμα μεγαλύτερα.

Ο Πόρος είναι κάθετος απέναντι στην επανέναρξη της κατηγορίας. Αν αποφασίσουν να ξεκινήσει ξανά το πρωτάθλημα ο Πόρος δεν πρόκειται να κατέβει και είμαι απόλυτα κατηγορηματικός σε αυτό.

Δεν πρόκειται να γίνω δεκανίκι της ΕΠΟ».

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ