Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2020

Καυστική απάντηση από τον Πόρο στον Ρεθυμνιακό

Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2020 14:27 Γράφτηκε από τον

Ανακοίνωση και παράλληλα θέση για τα όσα συνέβησαν στο ματς με τον Ρεθυμνιακό εξέδωσε τη Δευτέρα (20/1) το μεσημέρι η διοίκηση του Πόρου. 

Η ομάδα του Πόρου στην ανακοίνωση της απαντώντας στον Ρεθυμνιακό τονίζει ότι θα συνεχίσει τον αγώνα της για την σωτηρία του σωματείου με πίστη και ανεξαρτησία και υπογραμμίζει ότι οι ύβρεις επί προσωπικού επιπέδου δεν αρμόζουν στο πνεύμα που πρεσβεύει ο ερασιτεχνικός αθλητισμός. 

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Πόρου αναφέρει: 

"Χαιρόμαστε να βλέπουμε το παλιό σύστημα να εκνευρίζεται μπροστά στην καθαρότητα της ομάδας μας. Η διαιτησία, οι ίντριγκες, τα "φτιαξίματα", οι συμμαχίες των παλιών καθεστωτικών δεν μας ακουμπούν, δεν μας ενδιαφέρουν, εμείς συνεχίζουμε με πίστη, αγώνα, ανεξάρτητοι, ελεύθεροι και δεν μπορούμε καταλάβουμε πως θα τύχει ζεστής φιλοξενίας η ομάδα μας στο Ρέθυμνο όταν ο προπονητής μας θ' αντιμετωπιστεί εχθρικά σύμφωνα με την αρχική ανακοίνωση του Ρεθυμνιακού. Είμαστε περήφανοι που με τις δικές μας δυνάμεις, ανεξάρτητοι, ελεύθεροι και ωραίοι συνεχίζουμε την ανοδική μας πορεία.

Οι ύβρεις επί προσωπικού επιπέδου δεν αρμόζουν στο πνεύμα που πρεσβεύει ο ερασιτεχνικός αθλητισμός. Μετά από δεκαετίες ενασχόλησής του με το χώρο του ποδοσφαίρου τόσο ως παίκτης, όσο και ως προπονητής το ήθος, ο χαρακτήρας και η ευθύτητα του προπονητή μας Μανόλη Σουτζή είναι γνωστά σε όλη την ποδοσφαιρική Ελλάδα, όπως και τα δείγματα ήθους της μικρής ιστορίας της ομάδας μας. Αξίες ανεκτίμητες που δεν επιτρέπουν σε μεμονωμένους παράγοντες αλλά και στον οποιονδήποτε να μας υβρίζει και να μας προσβάλλει. Άλλωστε όλα αυτά που έχουν γίνει τα καταμαρτυρούν οι κάμερες. Ο εν λόγω κύριος ο οποίος όπως λέτε εκπροσωπεί επίσημα την ομάδα σας φαίνεται από την αρχή μέχρι το τέλος του βίντεο. Φαίνεται το ποιος προκαλούσε, ποιος χειροδίκησε, όπως αναγράφεται και στο φύλλο αγώνα. Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας. Δεν έχουμε απολύτως τίποτα με το φίλο σωματείο του Ρεθυμνιακού".

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)