Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2022

«Θα είναι τιμή μας να σας έχουμε στο camp του Πόρου με τον τεράστιο Βασίλη Χατζηπαναγή»

Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021 15:37 Γράφτηκε από
Ο Πόρος επισκέφθηκε στο 12ο Δημοτικό Σχολείο της περιοχής και απηύθυνε κάλεσμα στους μαθητές να δώσουν το παρών στο camp που διοργανώνει με τον Βασίλη Χατζηπαναγή.
 
Αναλυτικά η ενημέρωση:
 
"ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΜΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ
ΣΤΟ CAMP ΤΟΥ ΠΟΡΟΥ ΜΕ ΤΟΝ
ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΒΑΣΙΛΗ ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΗ!"
Θερμή υποδοχή στην αντιπροσωπεία των "μπλε" επιφύλαξαν την Πέμπτη το πρωί (25/10) τα παιδιά, ο διευθυντής και οι δάσκαλοι του 12ου Δημοτικού Σχολείου Πόρου. Κάλεσμα στους μαθητές και στο προσωπικό του σχολείου για το σπουδαίο event του Πόρου το Σαββατοκύριακο 27 - 28 Νοεμβρίου στο "Δημοτικό Γήπεδο Ικάριο" απηύθυναν ο υπεύθυνος της Ακαδημίας Ζαχαρίας Πανταλός και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Σωτήρης Τσάτσος και Νεκτάριος Αζίζι. "Θα είναι τιμή μας να σας έχουμε στο camp του Πόρου με τον τεράστιο Βασίλη Χατζηπαναγή", ανέφερε σε παιδιά και δασκάλους η αντιπροσωπεία των "μπλε" και συνέχισε: "Σας περιμένουμε όλους το Σαββατοκύριακο στο "Ικάριο" για να παίξουμε ποδόσφαιρο με τον.... μάγο της μπάλας και να περάσουμε όμορφα. Θα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις για όλους, μικρούς και μεγάλους".
Οι "μπλε" έγιναν δεκτοί με ενθουσιασμό και... ζητωκραυγές από τους μαθητές, ενώ πολύ ζεστό ήταν και το καλωσόρισμα από το προσωπικό του 12ου Δημοτικού και άπαντες ανανέωσαν το ραντεβού τους τις επόμενες ώρες για μια γιορτή του ποδοσφαίρου με τον μεγάλο "Βάσια".
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search