Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2022

Δεν είδαν με καλό μάτι την αναβολή με Αλμυρό στον Πόρο

Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου 2021 19:49 Γράφτηκε από

Η ΕΠΟ δεν όρισε διαιτητές την Τετάρτη το μεσημέρι (17/11) στο ηρακλειώτικο ντέρμπι του Ατσαλένιου ανακοινώνοντας τη μη διεξαγωγή του, ενώ ενημερώθηκαν και επίσημα με έγγραφο από την Ομοσπονδία οι "μπλε".

Οι λόγοι της μη διεξαγωγής του ηρακλειώτικου ντέρμπι όπως αναφέρεται στο έγγραφο της ΕΠΟ είναι τα κρούσματα covid-19 που ανέφερε ότι του παρουσιάστηκαν και απέστειλε ο Αλμυρός και το ιατρικό πρωτόκολλο. Ενώ όπως γίνεται γνωστό από την Ομοσπονδία θα υπάρξει νέα ενημέρωση το επόμενο διάστημα από την υποεπιτροπή πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής για την καινούργια ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα.

Για τον Πόρο δεν είναι καλή η αναβολή λόγω της εξαιρετικής αγωνιστικής κατάστασης που βρίσκεται αλλά και διότι στην ομάδα των Ανατολικών Προαστίων περίμεναν αρκετό κόσμο την Κυριακή (21/11, 15:00) στο μοναδικό παιχνίδι Εθνικής κατηγορίας που θα διεξάγονταν τη συγκεκριμένη ημέρα στο Ηράκλειο. Οι "μπλε" συνεχίζουν κανονικά το προπονητικό τους πρόγραμμα, θα γυμναστούν Πέμπτη απόγευμα (18/11), Παρασκευή απόγευμα (19/11) και Σάββατο πρωί (20/11), ενώ την Κυριακή (21/11) θα γεμίσουν τις μπαταρίες τους, επιστρέφοντας τη Δευτέρα το βράδυ (22/11) και πάλι στο γήπεδο. Η τρέχουσα εβδομάδα θα κυλήσει και θα ολοκληρωθεί μόνο με προπονήσεις και όχι με κάποιο φιλικό, όπως αποφάσισε σχετικά το προπονητικό τιμ μετά την επισημοποίηση της αναβολής με τους "πορτοκάλι".

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search