Σάββατο, 04 Δεκεμβρίου 2021

Γ. Ασσαργιωτάκης: "O Πόρος θα γίνει μια από τις μεγαλύτερες ομάδες του Ηρακλείου"

Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2021 19:12 Γράφτηκε από

Τις επίσημες εμφανίσεις τους για τη νέα περίοδο που επιτέλους ξεκινάει αλλά και τα καινούργια μεταγραφικά αποκτήματα παρουσίασαν το Σάββατο το μεσημέρι (23/10) στο ξενοδοχείο "Atrion", στο κέντρο του Ηρακλείου, οι "μπλε". Πόρος και "Team Sports Center" ιδιοκτησίας του Γιάννη Κοντάκης (ο επίσημος προμηθευτής ρουχισμού της ομάδας) συνεχίζουν χέρι - χέρι για έκτη συνεχόμενη χρονιά, μετρώντας τρεις ανόδους, δύο πρωταθλήματα, και την τρίτη -φέτος- σερί παρουσία του σωματείου στη Γ' Εθνική.

Μαγνήτισε τα βλέμματα η μπλέ σκούρα φανέλα 

Την παράσταση έκλεψε η πρώτη εμφάνιση σκούρου μπλε χρώματος με λευκές ρίγες, η οποία και μαγνήτισε τα βλέμματα όλων! Φανέλα του Ατρόμητου που φόρεσε με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Η δεύτερη επίσημη εμφάνιση είναι η κλασσική γαλάζιου χρώματος και η τρίτη είναι μωβ χρώματος, χωρίς ρίγες που παραπέμπει σε... Φιορεντίνα!

Οι 16 μεταγραφές 

Επίσης παρουσιάστηκαν τα 16 νέα μεταγραφικά αποκτήματα, οι Δημήτρης Ζαφείρης, Γιώργος Ψωρογιάννης, Σωτήρης Τσάτσος, Λούκα Μπέλιτς, Τάσος Παγώνης, Θεόφιλος Πανάγου, Μανώλης Κουτσογιαννάκης, Λούσιο Μεχμετάϊ, Γιώργος Αρώνης, Ηρακλής Καλαμιώτης, Λευτέρης Κλίνης, Ρομπέρτο Λούσι, Δημήτρης Στεφανάκης, Νεκτάριος Αζίζι, Μανώλης Μυλωνάκης και Άγγελος Σκούρας.

"Τιμή που συνεργάζομαι με τον Γιάννη Κοντάκη" 

Ο Γιάννης Ασσαργιωτάκης ξεκίνησε την τοποθέτησή του από τη συνεργασία με την "Τeam Sports Center" του φίλου του Γιάννη Κοντάκη:

"Είναι τιμή μου να συνεργάζομαι τόσα χρόνια με τον Γιάννη και τώρα δύο χρόνια με την "Capelli". Η ποιότητα της δουλειάς του Γιάννη φαίνεται σε μας τώρα έξι χρόνια. Πιστεύω ότι έχουμε παίκτες... μοντελάκια. Αλλα εκτός την ποιότητα χθες συζητούσαμε και για... γούρια. Λοιπόν, ο Γιάννης ο Κοντάκης και οι εταιρείες που συνεργάζεται είναι... γούρια για τον Πόρο. Μόλις τελειώνει η χρονιά και αρχίζει η επόμενη σκέφτομαι να πάω στο μαγαζί του Γιάννη ν' αγοράσω ρούχα για να πάει η χρονιά καλά. Αυτό δεν το ήξερε, το λέω πρώτη φορά, είναι ένα από τα γούρια και δεν θ' αλλάξουν και εύκολα γιατί αυτή η συνεργασία πάει πολύ καλά κι έχει δημιουργηθεί και μια μεγάλη φιλία".

"Όνειρο και όραμα να πάμε ακόμα παραπάνω" 

Και συνέχισε αναφερόμενος στο ποδοσφαιρικό... θαύμα του Πόρου: "Ποιος να το φανταζόταν ότι ο Πόρος πριν έξι χρόνια η πριν εννιά χρόνια που δημιουργήθηκε θα ήταν τρία χρόνια στη Γ' Εθνική. Είναι ένα μεγάλο όνειρο, ένα όραμα να πάμε και ακόμα παραπάνω, μακάρι! Ξέρω ότι πολλοί δεν το πιστεύουν. Και θέλω να σταματήσει και η κακοδαιμονία στο Ηράκλειο να μας βλέπουν σαν... περαστικούς και σαν... κομήτες. Το λέω κάθε φορά γιατί υπάρχει ένα... κόμπλεξ και δημοσιογραφικό και παραγοντιλίστικο και κοινωνικό να θεωρούν τον Πόρο μια νεόπλουτη ομάδα, ένα καπρίτσιο ενός ανθρώπου κι ένα παροδικό πέρασμα. Το ξαναλέω, ο Πόρος είναι η μεγαλύτερη συνοικία στο Ηράκλειο και από τη στιγμή που είμαστε η μεγαλύτερη συνοικία στο Ηράκλειο θα γίνουμε και μία από τις μεγαλύτερες ομάδες. Και αυτή τη στιγμή είμαστε μια από τις μεγάλες ομάδες".

"Αγαπάμε το ποδόσφαιρο και έχουμε παλέψει για αυτό" 

Ο ισχυρός άνδρας των "μπλε" στάθηκε ιδιαίτερα στη φιλοσοφία και στις προσπαθείς του Πόρου για την πρόοδο και την εξέλιξη του ποδοσφαίρου: "Και αυτό που θέλω να επισημάνω είναι ότι στον Πόρο αγαπάμε το ποδόσφαιρο κι έχουμε παλέψει γι' αυτό. Όταν πριν 6-7-8 μήνες κάποιοι ήθελαν να το τελειώσουν το ποδόσφαιρο, γενικά για οικονομικούς λόγους. Δεν υπάρχει μόνο το χρήμα, στο ποδόσφαιρο υπάρχει η αγάπη και το μεράκι. Λοιπόν, δώσαμε εμείς σαν συμβούλιο -και οι δημοσιογράφοι που είναι παρόντες το ξέρουν- τεράστιο αγώνα για να ξαναρχίσει το περσινό πρωτάθλημα. Δώσαμε φέτος πραγματικό αγώνα υπόγειο που μπορεί να μην αρέσει σε κάποιους για να διαλύσει και αυτό το κατεστημένο του κρητικού ομίλου. Το θεωρούσα πισωγύρισμα να συνεχίζουμε να παίζουμε στην Κρήτη ένα Περιφερειακό πρωτάθλημα και να το ονομάζουμε Γ' Εθνική. Δεν σας κρύβω ότι κατανάλωσα πάρα πολλές ώρες, έριξα πολλά τηλεφωνήματα σε ανθρώπους της ΕΠΟ και όπου μπορούσα γιατί αν το ποδόσφαιρο θέλει να πάει μπροστά δεν μπορεί να μένει σ' ένα συγκεκριμένο γεωγραφικό πλαίσιο. Πως θα δυναμώσουμε, ποιος θα δει τα παιδιά της Κρήτης να παίζουν ποδόσφαιρο αν μένουμε εδώ στην Κρήτη μόνο. Έπρεπε να φύγουμε, να πάμε παραπάνω. Έστω και αυτές οι δύο ομάδες που προστέθηκαν στον όμιλο, ο Πανιώνιος και ο ΠΑΟ Ρουφ θα μας βοηθήσουν. Θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη του κρητικού ποδοσφαίρου και παιδιά που έχουν μεγάλη αξία και το βλέπω. Έχουμε νέους ποδοσφαιριστές, κρητικούς ποδοσφαιριστές αρκετούς στην ομάδα και βλέπω μεγάλο ταλέντο. Δυστυχώς είναι φτιαγμένη έτσι η Ελλάδα που αν δεν πάμε στην Αθήνα η αν δεν ταξιδέψουμε έξω από τα σύνορα της Κρήτης, να πάμε σε μια μεγάλη πόλη, κανείς δεν θα δει αυτά τα παιδιά και κανείς δεν θα τους δώσει τη δυνατότητα να πάνε να γίνουν επαγγελματίες και να παίξουν σε μεγαλύτερη κατηγορία".

Μεγαλύτερο βάρος στην Ακαδημία φέτος

Ο πρόεδρος του Πόρου έδωσε μεγάλο βάρος στην ανάπτυξη της Ακαδημίας του σωματείου: "Φέτος θα προσέξουμε και την Ακαδημία μας ακόμα περισσότερο και θα μπούμε στ' αναπτυξιακά πρωταθλήματα. Και θα δοθεί η ευκαιρία σ' αυτά τα παιδιά της γειτονιάς -γιατί αυτή τη στιγμή έχουμε 22 παιδάκια, όλα από τη γειτονιά από τη συνοικία μας που αθλούνται εντελώς δωρεάν- θα τους δώσουμε όλα τα φόντα να πάνε μπροστά, να προοδεύσουν με τη βοήθεια του Τάσου Παγώνη και του Ζαχαρία Πανταλού, ενός ατόμου από τη διοίκηση που ασχολείται καθημερινά με αυτό το θέμα. Και ίσως μια μέρα καταφέρουμε να βγάλουμε πολλά παιδάκια σαν τον Συμεωνίδη που άρχισε πριν δύο χρόνια από την Ακαδημία του Πόρου και τώρα παίζει στη μεγάλη ομάδα".

"Καλή μπάλα και να σωθούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται" 

Για το φετινό πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής που επιτέλους αρχίζει και τους στόχους της ομάδας ο Γιάννης Ασσαργιωτάκης υποστήριξε: "Έχουμε 18 παιχνίδια φέτος, θα είναι 18 ντέρμπι, δεν θα υπάρχει τίποτα εύκολο. Πρωταρχικός στόχος της ομάδας είναι να παίξει καλή μπάλα, δεν θέλω να μπω πολύ στο αθλητικό κομμάτι και να σωθούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται. Και πάλι ευχαριστώ τον Γιάννη για την διοργάνωση της σημερινής εκδήλωσης και να συνεχίσει να μας τροφοδοτεί με ποιοτικά ρούχα".

"Να δώσουμε ο καθένας ότι έχει από την ψυχή του" 

Ο εκ των αρχηγών του Πόρου Άγγελος Καστελλιανάκης χαρακτήρισε το φετινό πρωτάθλημα πολύ δύσκολο και προέτρεψε τους συμπαίκτες του "να δώσουμε ο καθένας ότι έχει από την ψυχή του!" Αναλυτικά ο επιθετικός των "μπλε, ανέφερε: "Θέλω να ευχηθώ υγεία, να έχουμε καλή χρονιά. Ξεκιναει την Κυριακή το πρωτάθλημα, ένα πάρα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα για μένα προσωπικά. Πρέπει να δώσει ο καθένας ότι έχει από την ψυχή του. Πιστεύω ότι είμαστε σε μία ομάδα που δεν μας λείπει τίποτα. Μιλάω σαν παλιός, είναι τρία χρόνια στην ομάδα, έχω περάσει πολύ καλές στιγμές. Θέλω να πω στα καινούργια παιδιά που ήρθαν ότι ο πρόεδρος σίγουρα θα είναι κοντά μας σε όλα, σε ότι χρειαστούμε και θα πρέπει να κάνουμε αυτό που πρέπει και αυτό που πιστεύει ο καθένας για την ομάδα".

Οι ποιοτικές εμφανίσεις του Πόρου 

Από την πλευρά του ο Γιάννης Κοντάκης που πήρε... άριστα στη διοργάνωση της όμορφης εκδήλωσης, στάθηκε στα επιτεύγματα της εξάχρονης συνεργασίας Πόρου - "Team Sports Center", στις ποιοτικές εμφανίσεις και φέτος του Πόρου, στα πολύ καλά υλικά που είναι φτιαγμένες και στα πλεονεκτήματα που θα έχουν φορώντας τις οι ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Σχετικά Άρθρα

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search