Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020

Ασσαργιωτάκης: Τα όνειρα δεν τελειώνουν ποτέ, αθλητισμός σημαίνει πρωταθλητισμός!

Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2019 08:15 Γράφτηκε από τον

Απόλυτα επιτυχημένη και μέσα σε έντονη συγκινησιακή φόρτιση η παρουσίαση των χορηγών και των εμφανίσεων του Α.Ο. Πόρου ενόψει της ιστορικής πρώτης παρουσίας του στις Εθνικές κατηγορίες, την Παρασκευή το βράδυ (27/09) στο ξενοδοχείο "Atrion".

Σε μία κατάμεστη αίθουσα και παρουσία σύσσωμου του ποδοσφαιρικού τμήματος (διοίκησης, τεχνικής ηγεσίας, παικτών), χορηγών, αλλά και φίλων της ομάδας, οι πρωταθλητές Ηρακλείου παρουσιάζονται πανέτοιμοι να ριχτούν στη "μάχη" της Γ' Εθνικής".

"Τα όνειρα δεν τελειώνουν ποτέ, αθλητισμός σημαίνει πρωταθλητισμός, στο γήπεδο η ιστορία δεν παίζει μπάλα, πρώτη φορά σε ομάδα Εθνικής κατηγορίας ο πρόεδρος και οι βασικοί χορηγοί της φανέλας είναι συμμαθητές από το νηπιαγωγείο, δεν μου αρέσει η δεύτερη θέση, η ΦΙΦΑ και η ΟΥΕΦΑ ζητάνε ομάδες σαν τον Πόρο που δεν χρωστάνε, δεν ζητάνε χρήματα και επενδύουν μόνοι τους στις ομάδες τους, όσο αναρωτιούνται παράγοντες και φίλαθλοι ποιος είναι ο Πόρος τόσο πιο πολύ μας γιγαντώνουν και μας δυναμώνουν, ίσως σταματήσουμε όταν σταματήσουν να ρωτάνε και να αναρωτιούνται ποιος είναι ο Πόρος", ήταν μερικές από τις πολλές ατάκες του προέδρου Γιάννη Ασσαργιωτάκη.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)