Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2020

Νέα εξέλιξη με το Ικάριο γήπεδο! (pics)

Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2019 22:38 Γράφτηκε από τον

Νέα και πολύ ενδιαφέρουσα εξέλιξη είχαμε το βράδυ της Παρασκευής για το θέμα του Ικάριου γηπέδου.

Στην αποψινή παρουσίαση του Πόρου ο πρόεδρος της ομάδας, Γιάννης Ασσαργιωτάκης έδειξε ένα έγγραφο το οποίο αποδεικνύει ότι τα δικαιώματα του Ικάριου γηπέδου έχουν περάσει από το 2018, στα χέρια των πρωταθλητών Ηρακλείου από το Δημοτικό Συμβούλιο,

 Αυτό σημαίνει ότι πλεόν το γήπεδο έχει περάσει στα χέρια του Πόρου και ότι μόνον εκείνος έχει την ευχέρεια των κινήσεων, καθώς και το ότι ο Ποσειδώνας ο οποίος είχε μέχρι πρότινος τα δικαιώματα και είχε κάνει τεράστια προσπάθεια προκειμένου να κάνει το Ικάριο γήπεδο, στέγη του, θα πρέπει να ψάξει άλλο γήπεδο για να στεγαστεί.

Η ενημέρωση από την πλευρά του Πόρου αναφέρει ότι:

"Επίσημο έγγραφο του Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου που εμφανίστηκε στη "Διαύγεια" στις 30 Μαίου του 2018 και παρουσιάζει χρήστη του προπονητηρίου "Ικαρίου" τον Α.Ο. Πόρου, εμφάνισε κατά την παρουσίαση των χορηγών και των εμφανίσεων του συλλόγου ο Γιάννης Ασσαργιωτάκης, ταράζοντας τα νερά και προκαλώντας αισθηση! "Βόμβα" Πόρου για το "Ικάριο"!

Ωστόσο αν και θα μπορούσε κάλλιστα να επωφεληθει της υπέρ της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου η διοίκηση του Πόρου, εκείνη δεν χρησιμοποίησε ποτέ το συγκεκριμένο έγγραφο, θέλοντας σύμμαχό της και συνοδοιπόρο της και όχι απέναντί της τη γειτονική ομάδα του Ποσειδώνα στο δικαίωμα των δύο συλλόγων για άθληση. Το ήθος ήταν κάτι που χαρακτήριζε ανέκαθεν τους διοικούντες του Α.Ο. Πόρου, κάτι που απέδειξαν έμπρακτα σε ένα ακόμη πολύ σοβαρό ζήτημα μείζονος σημασίας! "

Δείτε τα έγγραφα στο παρακάτω φωτορεπορτάζ:

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ