Δευτέρα, 06 Ιουλίου 2020

Α.Ο Πόρος: «Δεν πήγαμε τυχαία στο Ικάριο, απαιτούμε λύση να μην περιφερόμαστε σαν τους τσιγγάνους»

Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2019 18:50 Γράφτηκε από τον

Με ανακοίνωση του το Δ.Σ του Πόρου εξηγεί τους λόγους που χρησιμοποίησε το Ικάριο για τον χθεσινό 19/9 αγιασμό και την προπόνηση, προκαλώντας τις αντιδράσεις της διοίκησης του Ποσειδώνα, η οποία υποστήριξε ότι το γήπεδο ανήκει στον ιστορικό σύλλογο και ότι δεν υπήρξε συνεννόηση (διαβάστε εδώ).

Το Δ.Σ του Πόρου επισημαίνει ότι το σωματείο ταλαιπωρείται με το θέμα του γηπέδου και δεν υπάρχει η παραμικρή βοήθεια από την τοπική αυτοδιοίκηση. Επίσης τονίζει ότι απαιτεί λύση για να μην περιφέρεται η ομάδα σαν τους τσιγγάνους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πόρου:

«Υγεία και επιτυχίες τη νέα περίοδο στη Γ' Εθνική ευχήθηκε στους πρωταθλητές Ηρακλείου την Πέμπτη αργά το απόγευμα (29/09) ο πάτερ Μιχάλης από την Ενορία του Αγίου Γεωργίου στον Πόρο. Η επιλογή του "Ικάριου" για την προπόνηση και τον αγιασμό της πρώτης ομάδας μόνο τυχαία δεν ήταν από τους ανθρώπους του Α.Ο. Πόρου που ζητούν εδώ και τώρα λύση στο θέμα του γηπέδου που ταλαιπωρεί το σωματείο και για το οποίο δεν υπάρχει η παραμικρή βοήθεια μέχρι στιγμής από τους τοπικούς άρχοντες. Οι "μπλέ" που θα εκπροσωπούν πλέον όχι μόνο το προάστιο του Πόρου (ένα από τα μεγαλύτερα της πόλης) αλλά το Ηράκλειο στα Εθνικά πρωταθλήματα απαιτούν το αυτονόητο, ένα χώρο να αθληθούν και να μην περιφέρονται σαν τους... τσιγγάνους από γήπεδο σε γήπεδο, όπως συμβαίνει μέχρι τώρα. Μετά τον αγιασμό η διοίκηση της ομάδας μας δια μέσω του προέδρου Γιάννη Ασσαργιωτάκης πρόσφερε ένα σημαντικό αριθμό σαπουνιών για τους συνανθρώπους μας στην Ενορία του Αγίου Γεωργίου».

Παίζουμε μπάλα και στο facebook, ακολουθήστε μας!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)