Τετάρτη, 08 Ιουλίου 2020

Ξεκίνησε τη λειτουργία της η Ακαδημία του Πόρου

Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2019 10:42 Γράφτηκε από τον

Στην πρώτη γραμμή ήταν τα Ποριανάκια στην έναρξη της Ακαδημίας της ομάδας του Πόρου για τη νέα περίοδο το μεσημέρι του περασμένου Σαββστου (14/09).

Κάτι που θα επαναλαμβάνεται καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν που μόλις ξεκίνησε. Πήρε... ζωή το Ικάριο, πλημμυρίζει από τις παιδικές φωνές των μικρών του Πόρου. Το πρώτο ραντεβού των πιτσιρικάδων με τους υπεύθυνους της Ακαδημίας για τη νέα περίοδο δόθηκε το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου (14/09) στο "Ικάριο". Η ατμόσφαιρα ήταν εορταστική και οι εικόνες πολύ όμορφες, αυτές που θέλουμε όλοι να βλέπουμε, με πολλές οικογένειες στο γήπεδο να συνοδεύουν τα παιδιά τους και να παρακολουθούν από κοντά τα πρώτα τους ποδοσφαιρικά βήματα. Άνθρωποι της ομάδας του Πόρου εδώ και ένα μήνα καθαρίζουν καθημερινά το "Ικάριο" ώστε να υπάρχουν οι στοιχειώδεις κανόνες υγιεινής και να μπορεί αυτό να φιλοξενήσει τα 25 παιδιά που διαθέτει αυτή τη στιγμή η Ακαδημία του Α.Ο.Πόρου.

Οι προπονήσεις της Ακαδημίας της ομάδας διεξάγονται τρεις ημέρες την εβδομάδα, κάθε Τρίτη-Πέμπτη 16:00-17:00 το απόγευμα και κάθε Σάββατο 13:00-14:00 το μεσημέρι στο "Ικάριο" και γίνονται υπό την επίβλεψη του τεχνικού της ομάδας Λεωνίδα Τιτομιχελάκη με προπονητή τον Θεόδωρο Τορομανίδη που εκτός από ποδοσφαιριστής στον Α.Ο. Πόρου προσφέρει και τις προπονητικές του υπηρεσίες στην Ακαδημία του συλλόγου. Και φέτoς όπως και τα προηγούμενα χρόνια όλα τα Ποριανάκια και όχι μόνο παίζουν μπάλα και χαίρονται ποδόσφαιρο δίχως κάποιο οικονομικό κόστος για τις οικογένειές τους.

Η συνδρομή είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλα τα παιδιά, κάτι που αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα σε σχέση με τις υπόλοιπες Ακαδημίες και μετά το τέλος του προγράμματος τους προσφέρονται φρούτα και χυμοί από τον υπεύθυνο της Ακαδημίας Ζαχαρία Πανταλό που διεκπεραιώνει και την παραμικρή λεπτομέρεια και διευθετεί όποιο πρόβλημα παρουσιαστεί.

Οι εγγραφές συνεχίζονται και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά με τα γραφεία του Α.Ο. Πόρου 10:00-14:00 και 19:00-21:00 (τηλέφωνο 2810 342436) ή να απευθύνονται στον Υπεύθυνο Ακαδημιών του συλλόγου Ζαχαρία Πανταλό (6976438047).

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)