Τετάρτη, 21 Απριλίου 2021

Συνεχίζονται οι τηλεκπαιδεύσεις στην Ακαδημία του ΠΟΑ

Σάββατο, 05 Δεκεμβρίου 2020 16:43 Γράφτηκε από τον

Μια ακόμα τηλεκπαίδευση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (4/12) για τα παιδιά της Ακαδημίας του ΠΟΑ, των προπονητών Βασίλη Πρινάρη (Κ14) και Νίκου Κερμενίδη (Κ13).

Παρόντες ήταν ο υπεύθυνος των Ακαδημιών της ομμάδας του Ατσαλένιου Νίκος Μακράκης, οι τεχνικοί Κεραυνού και Ερμή Ατσαλένιου, Άρης Μαυρογιαννάκης και Βασίλης Κασσαπάκης και ο γυμναστής της ομάδας Κώστας Κεφαλάκης.

Όλοι μαζί έκαναν μια ωραία κουβέντα με πολύ χρήσιμο περιεχόμενο με τα παιδιά , δείχνοντας πως η επικοινωνία μεταξύ τους είναι πολύ σημαντική καθώς δεν μπορούν να βρεθούν στο γήπεδο του Ατσαλένιου. Επίσης πως μέσα σε όλη αυτή την αρνητική κατάσταση με τον Κορονοϊό μπορεί να βγει κάτι θετικό όπως αυτές οι συζητήσεις.

Οι τηλεκπαιδεύσεις αυτές είναι πάντα πολύ χρήσιμες διότι δεν περιορίζονται στο κομμάτι της προπόνησης και της εκγύμνασης κατά την διάρκεια της καραντίνας, αλλά αναφέρονται και σε άλλα εξίσου σημαντικά κι ενδιαφέροντα θέματα.

Στην συγκεκριμένη, τονίστηκε το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στην Ακαδημία και πως αυτό το αισθάνονται όλοι ακόμη και τώρα που οι ποδοσφαιρικές τους δραστηριότητές έχουν ανασταλεί. Ακόμη τονίστηκε εξίσου από τους προπονητές στους μικρούς μας αθλητές πως ανήκουν σε έναν μεγάλο σύλλογο και ότι θα είναι δίπλα τους σε ό,τι χρειαστούν.

Τέλος, ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη εβδομάδα.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport