Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023

Γ Εθνική: Ο Πανδραμαϊκός δίνει ελπίδες παραμονής στον ΠΟΑ;

Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2022 19:45 Γράφτηκε από

Εξελίξεις που μπορεί να φέρουν αλυσιδωτές αντιδράσεις και στον 7ο Όμιλο της Γ Εθνικής αναμένεται να υπάρξουν το επόμενο χρονικό διάστημα.

Η δικαίωση του Πανδραμαϊκόυ έναντι του Αγροτικού Αστέρα από διαιτητικό δικαστήριο ενδεχόμενος να ανοίξει τον ασκό του Αιόλου και στον 7ο Όμιλο της Γ Εθνικής στον οποίο συμμετείχαν οι Κρητικές ομάδες.


Θυμίζουμε πως οι ομάδες που καταγγέλθηκε πως δεν είχαν μπει στο Μητρώο και “παρανόμως” με βάση την Γ.Γ.Α., αλλά όχι την προκήρυξη της ΕΠΟ, μετείχαν στο φετινό πρωτάθλημα ήταν οι Αγροτικός Αστέρας, Εθνικός Σοχού, Άρης Αβάτου και Θερμαϊκός Θέρμης απο τον 1ο όμιλο.

Πάντως είναι σαφές πως η απόφαση αυτή θα φέρει τα πάνω κάτω σε όλους τους ομίλους της Γ’ Εθνικής  και όχι μόνο καθώς αναμένεται να επηρεάσει τόσο τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα αλλά να φέρει ντόμινο εξελίξεων και στην Super League 2!

Αυτό γιατί η απόφαση αυτή δημιουργεί δεδικασμένο το οποίο όπως όλα δείχνουν θα εκμεταλλευτεί η ομάδα του ΠΟΑ καθώς υπάρχουν ομάδες στον όμιλο στον οποίο αγωνίστηκε οι οποίες δεν είχαν εγγραφεί στο μητρώο και συμφωνα με την απόφαση παράνομα συμμετείχαν στο πρωτάθλημα.


Η απόφαση του Διαιτητικού αναμένεται να φέρει ριζικές αλλαγές στο πρωτάθλημα με τον ΠΟΑ όπως αφήνουν οι άνθρωποι  του να εννοηθεί του αναμένεται να διεκδικήσει την παραμονη του στην κατηγορία καθώς όσες ομάδες δεν έκαναν πλήρη εγγραφή σε αυτό δεν θα έπρεπε να συμμετέχουν.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search