Σάββατο, 04 Φεβρουαρίου 2023

Συνεχίζει στον Π.Ο.Α ο Παναγιώτης Νηστικάκης

Σάββατο, 06 Αυγούστου 2022 13:08 Γράφτηκε από

Στον ΠΟΑ θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Παναγιώτης Νηστικάκης.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής ανανέωσε την συνεργασία του με τους "πράσινους" και στις δηλώσεις του ανέφερε ότι θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό προκειμένου η ομάδα του, να επιστρέψει στις Εθνικές κατηγορίες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Συνεχίζει στον Π.Ο.Α ο Παναγιώτης Νηστικάκης: "Θα ΄δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να επιστρέψει η ομάδα στις Εθνικές κατηγορίες"

Η ομάδα μας με μεγάλη χαρά ανακοινώνει πως ένα δικό μας παιδί ανανεώνει την συνεργασία του με τον Π.Ο.Α και θα βρίσκεται στο ρόστερ της νέας σεζόν.

Έτοιμος να συμβάλλει ώστε ο Π.Ο.Α να επανέλθει ξανά στην Γ' Εθνική όπως δηλώνει και ο ίδιος, ο Παναγιώτης με την δύναμη, το πάθος και την ποιότητα που διαθέτει, θα αποτελέσει άλλο ένα πολύτιμο "όπλο" για τον Μηνά Πίτσο και το τεχνικό τιμ την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Παναγιώτη καλή χρονιά με υγεία κι επιτυχίες με την φανέλα της ομάδας μας!

Παρακάτω η δική του δήλωση: "Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι μέλος της οικογένειας του Π.Ο.Α φέτος και θέλω να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ την ομάδα να ξεπεράσει αυτή την δυσκολία και να επιστρέψει εκεί που πραγματικά ανήκει. Ήταν πολύ δύσκολο για εμένα τις δυο τελευταίες χρονιές να μην μπορώ να συμμετέχω ενεργά στην ομάδα λόγω των σπουδών μου και των στρατιωτικών μου υποχρεώσεων αλλά φέτος είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και να συμβάλλω και εγώ ώστε η ομάδα να επιστρέψει στις Εθνικές κατηγορίες. Να ευχαριστήσω επισης τον πρόεδρο της ομάδας κ.Λέλεκα που είναι πραγματικά δίπλα μας σε ότι χρειαστούμε, καθώς και το συμβούλιο για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου" 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search