Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023

Στο Ατσαλένιο για 4η διαδοχική χρονιά ο Κωνσταντινίδης - Η δήλωση του

Σάββατο, 06 Αυγούστου 2022 12:48 Γράφτηκε από

Την ανανέωση της συνεργασίας με τον Χρήστο Κωνσταντινίδη για 4η διαδοχική χρονιά ανακοίνωσε ο ΠΟΑ.

Ο ικανός φυσικοθεραπευτής της ομάδας του Ατσαλένιου μίλησε στην επίσημη σελίδα του ΠΟΑ για την διατήρηση των καθηκόντων του, τονίζοντας πως το μέλλον προμηνύεται λαμπρό για τους "πράσινους".

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Στην ομάδα μας για 4η χρονιά ο Χρήστος Κωνσταντινίδης: "Ομάδες σαν τον Π.Ο.Α έχουν λαμπρό μέλλον όσο δύσκολο παρόν κι αν βιώνουν"

Η ομάδα μας με μεγάλη χαρά ανακοινώνει πως ο φυσικοθεραπευτής Χρήστος Κωνσταντινίδης και το team του θα είναι και την επόμενη σεζόν στον Π.Ο.Α.

Ο Χρήστος, ένας εξαίρετος επιστήμονας και χαρακτήρας, θα δίνει για 4η συνεχόμενη χρονιά τις υπηρεσίες του στην ομάδα μας, όπου με την βαθιά γνώση, την μεγάλη εμπειρία του, τα υπερσύγχρονα μέσα και εξοπλισμό που διαθέτει, αλλά και το δέσιμο του με τον Π.Ο.Α, θα συμβάλλει ώστε οι ποδοσφαιριστές μας να είναι συνεχώς στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση την νέα σεζόν.

Χρήστο σου ευχόμαστε υγεία και να έχεις μια καλή σεζόν με την οικογένεια του Π.Ο.Α!

Παρακάτω τι ανέφερε:

"H χρονιά αυτή απαιτεί συσπείρωση από όλους όσους είναι δίπλα στην ομάδα. Δεν θα μπορούσαμε να λείπουμε εγώ και το team του φυσικοθεραπευτηρίου μου σε αυτήν την δύσκολη συγκυρία. Ομάδες σαν τον Π.Ο.Α με την καλύτερη Ακαδημία στην Κρήτη και με τις εγκαταστάσεις του, πάντα έχουν λαμπρό μέλλον όσο δύσκολο παρόν κι αν βιώνουν.
Καλή σεζόν με την άνοδο και χωρίς τραυματισμούς".

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search