Δευτέρα, 08 Αυγούστου 2022

Δαμιανάκης και... έπεται συνέχεια στον ΠΟΑ

Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2022 18:00 Γράφτηκε από

Ο ΠΟΑ και ο Μηνάς Πίτσος  «χτενίζουν» την αγορά για να βρουν τις κατάλληλες προσθήκες για τη νέα χρονιά.

Τις καλύτερες δυνατές επιλογές ανεξάρτητα με το ποια κατηγορία θα αγωνιστούν, θέλουν να κάνουν στον ΠΟΑ, ο οποίος μετά την απόκτηση του Μπάμπη Δαμιανάκη που αποτέλεσε το πρώτο του μεταγραφικό απόκτημα, έχει στα σκαριά την περαιτέρω ενίσχυση του, με γνώμονα φυσικά, την φιλοσοφία που διέπει τον σύλλογο.

Βασική προτεραίοτητα αποτελεί το κλείσιμο των εσωτερικών υποθέσεων (ανανεώσεις) στην ομάδα του Ατσαλένιου, ώστε στη συνέχεια να βάλουν μπρος ενόψει της μεταγραφικής περιόδου που ξεκινά επίσημα την 1η Ιουλίου και να καλύψουν τα κενά που τυχόν θα έχουν δημιουργηθεί με τις αποχωρήσεις.

Ο Μηνάς Πίτσος σε συνεργασία με την Επιτροπή μεταγραφών της ομάδας, προχωρούν το κομμάτι του σχεδιασμού του νέου ρόστερ, έχοντας φυσικά την σύμφωνη γνώμη του προέδρου Γιώργου Λέλεκα, όπως και σύσσωμης της διοίκησης του ΠΟΑ, έχουν προτείνει με ποιους ποδοσφαιριστές επθυμούν να συνεργαστούν τη νέα χρονιά, ώστε εκείνοι να ασχοληθούν με το κομμάτι των διαπραγματεύσεων.

Οι συζητήσεις με τους υποψήφιους στόχους, γίνονται με γρήγορους ρυθμούς και δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες, να υπάρξει μπαράζ ανακοινώσεων από πλευράς των "πρασίνων".

Στόχος του ΠΟΑ είναι να δημιουργηθεί μία εξαιρετική ομάδα που μπορεί να κάνει κάλλιστα τη διαφορά τόσο σε τοπικό επίπεδο όσο και σε εκείνο της Γ' Εθνικής αν και εφόσον κληθεί να αγωνιστεί εκεί.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Παίκτης του ΠΟΑ ο Μπάμπης Δαμιανάκης

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search