Κυριακή, 14 Αυγούστου 2022

Πίτσος: «Στο μέγεθος και την οργάνωση που έχει ο ΠΟΑ δεν αρμόζει ούτε η Γ' Εθνική»

Πέμπτη, 09 Ιουνίου 2022 22:47 Γράφτηκε από

Τις πρώτες δηλώσεις του, ως προπονητής του ΠΟΑ παρέθεσε ο Μηνάς Πίτσος στην επίσημη σελίδα της ομάδας.

Ο ικανός τεχνικός αφού ευχαρίστησε την διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη, μίλησε για τους στόχους της ομάδας σε αυτή την μεταβατική περίοδο, τονίζοντας σε ένα σωματείο όπως ο ΠΟΑ δεν αρμόζει ούτε η Γ' Εθνική, βάσει της οργάνωσης και του μεγέθους του.

Όπως ανέφερε στη συνέχεια των δηλώσεων του πρώτος στόχος θα είναι ο οργανισμός ΠΟΑ. θα είναι το να βγάλει από το μυαλό και πρώτα των ποδοσφαιριστών ότι τα πρωταθλήματα δεν κρίνονται το καλοκαίρι.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση του ΠΟΑ που με εμπιστεύτηκε σε αυτήν την δύσκολη και μεταβατική περίοδο για να βγάλουμε την ομάδα από μια άτυχη χρονιά. Αυτό μπορεί να συμβεί αλλά θεωρώ στην περίπτωση του Π.Ο.Α εκεί φαίνονται οι μεγάλες ομάδες, που βρίσκουν λύσεις για να επανέλθουν στις κατηγορίες που πρέπει. Γιατί πιστεύω πως στο μέγεθος του Π.Ο.Α με την οργάνωση που έχει, δεν αρμόζει ούτε η Γ' Εθνική. Γιατί ξέρω καλά αυτήν την οργάνωση, με τα τρία χρόνια στις Ακαδημίες. Η μεγάλη ομάδα φαίνεται από την οργάνωση, τις Ακαδημίες και τον κόσμο της. Μετά από αυτήν την χρονιά το συμβούλιο έβαλε τις βάσεις για την επόμενη χρονιά βλέποντας και τις ανανεώσεις παικτών.
Να γίνουμε ένα, διοίκηση, ομάδα, κόσμος, να είμαστε μια γροθιά για τους επόμενους στόχους! Πρώτος στόχος να βγάλουμε από το μυαλό όλων και πρώτα των ποδοσφαιριστών, ότι τα πρωταθλήματα δεν κρίνονται το καλοκαίρι. Κρίνονται μέσα στην χρονιά. Αυτό πρέπει να βάλλουμε στο μυαλό μας και πιστεύω θα πάνε όλα καλά".»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search