Σάββατο, 13 Αυγούστου 2022

Αναστασιάδης: «Κόσμημα για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ο Λέλεκας - Τιμή μου που βρέθηκα στον πάγκο του ΠΟΑ»

Πέμπτη, 09 Ιουνίου 2022 14:46 Γράφτηκε από

Ο Ανέστης Αναστασιάδης θέλησε μέσω του Prismasport.gr να αποχαιρετήσει και να ευχαριστήσει όλους όσοι συνεργάστηκε στην ομάδα του ΠΟΑ.

Ο νεαρός τεχνικός όπως σας ενημερώσαμε αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του ΠΟΑ, με τον ίδιο μέσω δήλωσης του στο Prismasport.gr να ευχαριστεί όλους όσοι συνεργάστηκε το διάστημα των δύο χρόνων που βρέθηκε στην ομάδα, τόσο ως προπονητής, όσο και ως ποδοσφαιριστής.

Ο Ανέστης Αναστασιάδης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον πρόεδρο του ΠΟΑ, Γιώργο Λέλεκα ο οποίος αποτελεί κόσμημα για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, όπως χαρακτήρισε και ευχήθηκε η ομάδα του Ατσαλένιου κάθε επιτυχία και να κρατά ψηλά τον πήχη της ποιότητας του αθλήματος, στην Κρήτη.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι συνεργάστηκα στην ομάδα του ΠΟΑ. Από τους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό team, τους γενικούς αρχηγούς, τα μέλη της διοίκησης και τους φροντιστές για την συνεργασία που είχαμε. Θέλω να κάνω μία ιδιαίτερη αναφορά στον πρόεδρο της ομάδας, τον κ. Λέλεκα, ο οποίος αποτελεί κόσμημα για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, όπως και μεγάλη περιουσία για την ομάδα του Ατσαλένιου. Να τονίσω πως ήταν τιμή μου να βρίσκομαι στον πάγκο ενός τόσο ιστορικού σωματείου, όπως ο ΠΟΑ τον οποίο θεωρώ από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Κρήτη. Εύχομαι από καρδιάς κάθε επιτυχία και να συνεχίσει να κρατά ψηλά τον πήχη της ποιότητας στο κρητικό ποδόσφαιρο.»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search