Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2022

«Κληρώνει» για προπονητή την Τετάρτη στον ΠΟΑ!

Τρίτη, 07 Ιουνίου 2022 14:48 Γράφτηκε από

Καθοριστική είναι η ημέρα Τετάρτη για το μείζον θέμα του προπονητή στον ΠΟΑ.

Μετά την δημιουργία και την συγκρότηση του νέου Δ.Σ, στον ΠΟΑ θέλουν να «κλείνουν» σιγά-σιγά τις τρύπες ούτως ώστε να ξεκινήσει ο αγωνιστικός σχεδιασμός της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Φυσικά πρώτο θέμα συζήτησης αποτελεί αυτό του προπονητή που θα καθοδηγήσει τον σύλλογο του Ατσαλένιου τη νέα σεζόν σε όποια κατηγορία κι αν αυτή θα αγωνίζεται.

Ο Ανέστης Αναστασιάδης, χαίρει της εκτίμησης πολλών από τα μέλη του Δ.Σ του ΠΟΑ, παρά τον υποβιβασμό της ομάδας στα τοπικά πρωταθλήματα.

Ομάδες της Super League 1, έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους, για τον 39χρονο τεχνικό, καθώς θεωρούν το ήθος, η ποδοσφαιρική του φιλοσοφία και διαδρομή, αποτελούν το καλύτερο διαβατήριο για το επόμενο στάδιο της καριέρας του.

Έως εκ τούτου οι άνθρωποι του ΠΟΑ, καλούνται να ψαχτούν περαιτέρω για την θέση στην άκρη του πάγκου, ώστε να βρουν την καλύτερη δυνατή επιλογή και να πορευτούν μαζί του τη νέα αγωνιστική περίοδο, στην περίπτωση που δεν συνεχίσει ο Ανέστης Αναστασιάδης στην τεχνική ηγεσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Prismasport.gr ένα από τα ονόματα που έχουν πέσει ήδη στο τραπέζι, είναι εκείνο του Μηνά Πίτσου, ο οποίος αποτελεί μία αξιόπιστη λύση, ενώ η εμπειρία του είναι δοκιμασμένη σε ουκ ολίγες ομάδες, τόσο σε τοπικό επίπεδο όσο και της Γ' Εθνικής.

Το όνομα του Μηνά Πίτσου δεν είναι το μοναδικό που βρίσκεται στη λίστα με τους υποψήφιους προπονητές για τον ΠΟΑ.

Το θέμα του προπονητή θα τεθεί σε ψηφοφορία στο διοικητικό συμβούλιο την Τετάρτη.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search