Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022

Φλαμουράκης: «Να οδηγήσουμε τον ΠΟΑ εκεί που του αξίζει»

Σάββατο, 21 Μαϊος 2022 11:33 Γράφτηκε από τον

Το Prismasport.gr σας ενημέρωσε σε προηγούμενο ρεπορτάζ για την πρόθεση του Νίκου Φλαμουράκη να ενταχθεί στο Δ.Σ. του ΠΟΑ.

Ο γνωστός δικηγόρος μίλησε στο Prismasport.gr τονίζοντας ότι στόχος είναι να οδηγηθεί ο ΠΟΑ ακόμα πιο ψηλά εκεί δηλαδή που του αξίζει.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του:

«Η απόφαση μου να συμμετάσχω ως υποψήφιος στις εκλογές για την ανάδειξη του Δ.Σ του ΠΟΑ εδράζει στην ισχυρή μου βούληση να συνδράμω, με όλες μου τις δυνάμεις, μαζί με τους υπόλοιπους συνυποψήφιους μου, στην υποστήριξη της ενασχόλησης των νέων ανθρώπων με τον αθλητισμό, την ανάδειξη νέων ταλέντων και την εμπέδωση του υγιούς φίλαθλου πνεύματος στην κοινωνία. Αυτοί οι στόχοι, όπως και πολλοί άλλοι εξίσου φιλόδοξοι, θεωρώ ότι μπορούν να επιτευχθούν μέσω της υποστήριξης του έργου ενός αθλητικού σωματείου, που έχει τεράστια ιστορία στο χώρο του τοπικού αθλητισμού, έχοντας προσφέρει τα μέγιστα, όχι μόνον στα τοπικά ποδοσφαιρικά δρώμενα αλλά και εκτός των γεωγραφικών ορίων αυτών, αναδεικνύοντας μεγάλα ταλέντα, τα οποία έχουν διαπρέψει τόσο στο χώρο του τοπικού, όσο και του πανελληνίου αθλητισμού. Και αυτό το σωματείο δεν είναι άλλο από τον ΠΟΑ . Και επειδή τελικά μόνοι χαμένοι αγώνες είναι αυτοί που δεν δόθηκαν, δηλώνουμε έτοιμοι αφενός να αγωνιστούμε, αφετέρου να κερδίσουμε, προκειμένου να οδηγήσουμε τον ΠΟΑ ακόμα πιο ψηλά, εκεί δηλαδή που του αξίζει»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Δυνατή διοικητική μεταγραφή με Νίκο Φλαμουράκη για τον ΠΟΑ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search