Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022

Δυνατή διοικητική μεταγραφή με Νίκο Φλαμουράκη για τον ΠΟΑ

Σάββατο, 21 Μαϊος 2022 10:45 Γράφτηκε από

Την Δευτέρα 23 Μαΐου στις 17:00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση στον ΠΟΑ όπως ανακοινώθηκε επίσημα από την ομάδα.

Σε αυτή την Γενική Συνέλευση αναμένεται να γίνει ο απολογισμός της χρονιάς που πέρασε αλλά και μία εκτίμηση για την επόμενη σεζόν, ενώ μετά την συγκρότηση του νέου Δ.Σ. θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός της ομάδας για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που προκύπτει από την ομάδα του Ατσαλένιου, ο Γιώργος Λέλεκας ο οποίος αναμένεται να παραμείνει στην προεδρία έχει ξεκινήσει τις επαφές του με 2-3 έμπειρους παράγοντες οι οποίοι θα δώσουν μία άλλη χροιά και δυναμική στο Δ.Σ. του ΠΟΑ.

Οι εξελίξεις επιβεβαίωσαν το ρεπορτάζ του prismasport.gr καθώς ήρθε η πρώτη διοικητική μεταγραφή η οποία μάλιστα είναι ιδιαίτερα δυνατή.

Ο λόγος για τον γνωστό Ηρακλειώτη δικηγόρο Νίκο Φλαμουράκη.

Το νέο μέλος της διοίκησης του ΠΟΑ ασκεί το λειτούργημά στο πεδίο της καθημερινής μάχιμης δικηγορίας.

Είναι έγγαμος και πατέρας δυο ανήλικων αγοριών, ηλικίας 13 και 15 ετών.
Η ενασχόληση του με τα κοινά έχει αφετηρία το έτος 2011, όταν για πρώτη φορά, συμμετείχα στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη μελών του Δ.Σ του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου (Δ.Σ.Η).
Έκτοτε ανελλιπώς μέχρι σήμερα αποτελεί μέλος του Δ.Σ του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου, καταλαμβάνοντας στις τελευταίες αρχαιρεσίες την τιμητική δεύτερη (2η )θέση μεταξύ των 14 εκλεγέντων συμβούλων.
Ως μέλος του Δ.Σ του Δ.Σ.Η έχει διατελέσει εκπρόσωπος τύπου, αλλά και πρόεδρος της επιτροπής εξωδικαστικής επίλυσης διαφορών ενώ συμμετέχει και σε άλλες επιτροπές του οργάνου.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ SPORT

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search