Σάββατο, 25 Ιουνίου 2022

Οι πρώτες συζητήσεις, η επόμενη ημέρα και ο στόχος του ΠΟΑ

Τετάρτη, 20 Απριλίου 2022 11:29 Γράφτηκε από τον

Η σεζόν για τον ΠΟΑ ολοκληρώθηκε με τον χειρότερο τρόπο καθώς μετά τον υποβιβασμό από την Γ' Εθνική, ήρθε και η απώλεια του Κυπέλλου ΕΠΣΗ στο 1ο Final Four που διεξήχθη στον Κρουσώνα, όπου γνώρισε την ήττα στην διαδικασία των πέναλτι από τον Αλμυρό με σκορ 6-5.

Στον σύλλογο του Ατσαλένιου κοιτάζουν την επόμενη μέρα... όπου μετά τις γιορτές του Πάσχα αναμένεται να πραγματοποιηθεί Δ.Σ. για να ξεκινήσει ο σχεδιασμός της νέας περιόδου και να καθοριστούν οι στόχοι. 

Πάντα υπάρχει το υπαρκτό σενάριο για δημιουργία Κρητικού ομίλου στην Γ' Εθνική, όπου σε αυτή την περίπτωση ο ΠΟΑ θα κοιτάξει να φτιάξει μία πιο ανταγωνιστική ομάδα σε σχέση με την περασμένη χρονιά ενώ σε περίπτωση που συμμετάσχει στο τοπικό του Ηρακλείου η ομάδα θα σχεδιαστεί για να επανέλθει άμεσα στις Εθνικές κατηγορίες. 

Ήδη μάλιστα έχει γίνει μία πρώτης τάξης προφορική συζήτηση με την πλειοψηφία των πρωτοκλασσάτων ποδοσφαιριστών που ήταν στο φετινό ρόστερ, οι οποίοι έχουν εκδηλώσει την επιθυμία τους να φορούν και την νέα σεζόν τα «πράσινα» ανεξάρτητα σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται ο ΠΟΑ, κάτι που δείχνει και το δέσιμο που έχουν με την ομάδα.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ SPORT

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search