Σάββατο, 25 Ιουνίου 2022

ΠΟΑ: Ο στόχος της κατάκτησης του Κυπέλλου κι η επόμενη ημέρα στο Ατσαλένιο

Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2022 12:54 Γράφτηκε από

Η ώρα του υποβιβασμού ήρθε για τον ΠΟΑ, ένα εφιαλτικό σενάριο για τους ανθρώπους και τους φίλους της ομάδας, οι οποίοι αναγκάζονται να κοιτάξουν την επόμενη ημέρα, μακριά από τις εθνικές κατηγορίες.

Οι όποιες ελπίδες που είχε ο ΠΟΑ για παραμονή, εξαλείφθηκαν μετά την ισοπαλία ανάμεσα σε Αλμυρό και Γιούχτα στο Γάζι και οι "πράσινοι" καλούνται να μαζέψουν τα κομμάτια τους, για τον μοναδικό στόχο που τους έχει απομείνει, την κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΠΣΗ.

Η κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΠΣΗ, δεν πρόκειται να επουλώσει την πληγή του υποβιβασμού, αλλά περισσότερο να "χρυσώσει" το χάπι, καθώς η ομάδα όπως και να έχει θα προσθέσει ένα ακόμα τρόπαιο στη συλλογή της, όντας ο πολυνίκης του θεσμού (12).

Η πίκρα φυσικά είναι μεγάλη στις τάξεις του ΠΟΑ, ωστόσο το μέλλον δεν φοβίζει τους ανθρώπους της ομάδας, οι οποίοι είναι πεπεισμένοι πως η επόμενη χρονιά, θα αποτελέσει μία κακή παρένθεση ή αλλιώς ένα μικρό διάλειμμά από την παρουσία της στην Γ' Εθνική.

Σκοπός των ανθρώπων του ΠΟΑ είναι η ομάδα να επιστρέψει άμεσα στις Εθνικές κατηγορίες, πάντα υπό το πρίσμα της φιλοσοφίας που τη διέπει.

Η "ήττα" αυτή έχει περισσότερο πεισμώσει παρά ξενερώσει τη διοίκηση, η οποία βλέποντας τα λάθη που έγιναν τη φετινή χρονιά, καλείται να μην τα επαναλάβει ούτως ώστε η ομάδα να επιστρέψει άμεσα εκεί που ανήκει.

Το επόμενο διάστημα αναμένεται να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις, οι οποίες θα γίνουν με γνώμονα το καλό και το συμφέρον της ομάδας, προκειμένου ο ΠΟΑ να πατήσει και πάλι γερά στα πόδια του.

Η διοίκηση είναι αποφασισμένη να κάνει ότι περνά από το χέρι της, στελεχώνοντας την ομάδα σε έμψυχο δυναμικό, το οποίο θα φέρει εις πέρας το πλάνο που έχουν στο μυαλό τους.

 

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search