Κυριακή, 05 Δεκεμβρίου 2021

Συνεργασία με το Κέντρο Εκπαιδευτικής Ρομποτικής και Επιστημών Κρήτης για την Ακαδημία του ΠΟΑ

Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021 13:30 Γράφτηκε από
Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του ΠΟΑ πρωτοπορεί όπως πάντα, υλοποιώντας το μοναδικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα Αθλητικής Ρομποτικής για παιδιά 7 - 19 ετών, σε συνεργασία με το Κέντρο Εκπαιδευτικής Ρομποτικής και Επιστημών Κρήτης.
 
Αναλυτικά η ενημέρωση:
 
Το Κέντρο Εκπαιδευτικής Ρομποτικής και Επιστημών Κρήτης παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα , το νέο καινοτόμο εγχείρημα του, την δημιουργία πλήρης σειράς μαθημάτων με αντικείμενο την Αθλητική Ρομποτική.
?Η Αθλητική Ρομποτική ,η οποία εξελίσσεται ραγδαία παγκοσμίως ( το υφυπουργείο Αθλητισμού την ένταξε στις δραστηριότητές του στο ε΄νομοσχέδιο που κατέθεσε πρόσφατα) , συνδυάζει την τεχνολογία, την επιστήμη και την εκπαίδευση με τον αθλητισμό. Με διοργανώσεις εθνικών και παγκόσμιων διαγωνισμών και την συμμετοχή χιλιάδων παιδιών!
?? ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Π.Ο.Ατσαλένιου!!!
? ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!
? Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Π.Ο.Ατσαλένιου πρωτοπορεί όπως πάντα ,υλοποιώντας το μοναδικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα Αθλητικής Ρομποτικής για παιδιά 7 - 19 ετών , σε συνεργασία με το Κέντρο Εκπαιδευτικής Ρομποτικής και Επιστημών Κρήτης.
?Ένα μοναδικό πρόγραμμα που συνδυάζει την Εκπαιδευτική Ρομποτική με τον Αθλητισμό.
?Τα παιδιά γίνονται προπονητές του δικού τους Ρομποτικού Αθλητή!!!
?Οι κατηγορίες των Αθλημάτων απαιτούν εξαιρετική εφευρετικότητα, μηχανική, κωδικοποίηση, στρατηγική και ομαδική εργασία. Για κάθε Άθλημα, δεν υπάρχει μια ενιαία σωστή ή τέλεια λύση, αλλά ακαθόριστοι τρόποι προσέγγισης της δεδομένης εργασίας, προκειμένου να επιτευχθεί το καλύτερο αποτέλεσμα.
?ΡΟΜΠΟΤΙΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ:
?‍ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑ
?ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ
?ΠΑΛΗ
⚽ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
?ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ
?‍ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ
?‍ΔΡΟΜΟΣ ΜΕΤ’ΕΜΠΟΔΙΩΝ
?ΡΑΛΛΥ
?DRONES κ.α
?Κάντε σήμερα την εγγραφή σας και κερδίστε δώρο τον μήνα Δεκέμβριο!!!
?Έναρξη Μαθημάτων 6 Δεκεμβρίου 2021.
?Το πρόγραμμα αφορά παιδιά ηλικιών 7-19 ετών, ανεξάρτητα από το εάν είναι μέλη του Π.Ο.Ατσαλένιου.
☎Πληροφορίες για εγγραφές στο τηλέφωνο: 6980500791
Μπορεί να είναι καρτούν κείμενο που λέει "Π.Ο.ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΥ 1951 ROBOTIC SPORTS ACADEMY ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΗΛΙΚΙΕΣ 19 ΕΤΩΝ ΡΟΜΠΟΤΙΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ ΠΑΛΗ ΡΑΛΛΥ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ DRONES ΕΜΠΟΔΙΑ Π.Ο.ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΥ 1951 ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021 KANE ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ oлo ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ nΟΑ T. ΣΚΛΑΒΟΚΑΜΠΟΥ, ΑΤΣΑΛΕΝΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ: 6980500791"
 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search