Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2022

Ετοιμάζουν εκδρομή στην Νέα Σμύρνη για τον αγαπημένο τους ΠΟΑ!

Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου 2021 15:11 Γράφτηκε από

Οι φίλοι του ΠΟΑ πάνε... Νέα Σμύρνη

Ο ΠΟΑ την Κυριακή 21/10 φιλοξενείται από τον ιστορικό Πανιώνιο στην Νέα Σμύρνη και οι φίλοι της Ηρακλειώτικης ομάδας δεν θα μπορούσαν να μην είναι εκεί.

Έτσι ο σύνδεσμος φίλων του ΠΟΑ οργανώνει εκδρομή στην Αθήνα ώστε να βρίσκεται εκεί και να δώσει ώθηση στους ποδοσφαιριστές της ομάδας του Ατσαλένιου στο παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ‼ 
Για ακόμα μια φορά λοιπόν, επιθυμούμε να είμαστε δίπλα στην ομάδα της καρδιάς μας, αυτή την φορά, πέρα από τα σύνορα της γειτονιάς μας, πέρα από τα γεωγραφικά όρια του νησιού μας.
Να ταξιδέψουμε για αυτήν, ώστε να βρεθούμε στα κάγκελα της Νέας Σμύρνης, σε ένα ιστορικότατο γήπεδο της Αττικής (και όχι μόνο), για το παιχνίδι που θα δώσει η ομάδας μας την άλλη Κυριακή (21 Νοεμβρίου) με αντίπαλο ένα τεράστιο σύλλογο της χώρας μας, τον ιστορικό Πανιώνιο!
Για αυτό λοιπόν προσπαθήσαμε και εξασφαλίσαμε την καλύτερη δυνατή τιμή (αρκεί να εξασφαλίσουμε ένα μίνιμουμ αριθμό ατόμων που μας ζητήθηκε) ώστε να είμαστε σε θέση να βρεθούμε κοντά της, να ακουστεί ηχηρά το όνομα της ομάδας μας και μέσα στην Νέα Σμύρνη
Εσύ θα είσαι εκεί ?

  • Δηλώστε ΕΓΚΑΙΡΑ και ΥΠΕΥΘΥΝΑ την συμμετοχή σας μέσω μηνύματος εδώ, λαμβάνοντας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες φυσικά

Π.Ο.Α παντού και πάντα. . . . μέχρι παράνοιας!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search