Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021

Σχόλιο για ΠΟΑ: Οι παίκτες του Αναστασιάδη έμειναν προσηλωμένοι... και έκαναν το καθήκον τους!

Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021 10:47 Γράφτηκε από τον

Ο ΠΟΑ έκανε αυτό που έπρεπε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής, δηλαδή το καθήκον του επικρατώντας της Αναγέννησης Ιεράπετρας με 2-0. 

Οι Ατσαλενιώτες παρότι με το καλημέρα του αγώνα έχασαν δυο μεγάλες ευκαιρίες για να προηγηθούν... φαινόντουσαν αγχωμένοι και με εκνευρισμό στο παιχνίδι τους. Σίγουρα ως ένα βαθμό τους επηρέασε το παιχνίδι του αντιπάλου ωστόσο ο ΠΟΑ έφτανε στην πηγή και φαινόταν ότι δεν μπορούσε να πιει νερό. 

Ειδικά στην επανάληψη λίγο πριν έρθει το 1-0 από τον Φώτη Καϊμακαμούδη, χανόντουσαν η μία ευκαιρία μετά την άλλη και όσο περνούσαν τα λεπτά ήταν υπέρ της Αναγέννησης η οποία πίστευε ότι μπορεί να κάνει την «ζημιά» με μία κόντρα επίθεση.

Οι παίκτες του Ανέστη Αναστασιάδη παρέμειναν προσηλωμένοι στο πλάνο τους και κατάφεραν να «τελειώσουν» μέσα σε δυο λεπτά το παιχνίδι (77' και 79' τα γκολ του Καϊμακαμούδη).

Ο ΠΟΑ στην πρεμιέρα του σίγουρα έδειξε πολλά θετικά στοιχεία και σε σχέση με πέρυσι είναι σίγουρα βελτιωμένος και ίσως πιο δυνατός, ωστόσο όλα θα φανούν στον αγωνιστικό χώρο, μιας και φέτος κάθε ματς αναμένεται να κρύβει τις δικές του εκπλήξεις!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ SPORT

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search