Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021

Από το «θαύμα» της παραμονής... στο αμφίβολο αύριο η Νεάπολη!

Σάββατο, 17 Ιουλίου 2021 18:45 Γράφτηκε από τον

Ακόμα μία ομάδα του Κρητικού ομίλου της Γ' Εθνικής βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση και το μέλλον της είναι αμφίβολο!

Μετά την είδηση ότι η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ βρίσκεται σε μία μετέωρη κατάσταση, μεταξύ τοπικού Χανίων και Γ' Εθνικής, στην ίδια φάση φαίνεται να βρίσκεται και η ΑΕ Νεάπολης!

Η Λασιθιώτικη ομάδα κατάφερε πέρυσι να κάνει «θαύμα» και να παραμείνει στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής παρότι δεν ήταν στα φαβορί και πλέον οι άνθρωποι του συλλόγου βλέπουν το μέλλον «θολό». 

Σημαντικό ρόλο σίγουρα έχει παίξει το γεγονός ότι η χρονιά πέρυσι βγήκε με αρκετούς δανεικούς ποδοσφαιριστές αλλά και προπονητή (Γιάννη Κουλούρα) οι οποίοι επέστρεψαν στις ομάδες τους. Επιπλέον το γεγονός ότι η κατάσταση στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής είναι ακόμα παράξενη, καθώς δεν υπάρχει πλάνο και η πανδημία συνεχίζει να επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό τους επιχειρηματίες της περιοχής. Παρόλα αυτά οι άνθρωποι της Νεάπολης κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες προκειμένου η ομάδα να δηλώσει παρόν στο νέο πρωτάθλημα αν και δεν είναι καθόλου αισιόδοξο αυτό το σενάριο.

Σε περίπτωση πάντως που αποφασισθεί είναι βέβαιο ότι θα προσπαθήσουν να περιορίσουν τα οικονομικά τους έξοδα έτσι ώστε να παραμείνουν συνεπής στις υποχρεώσεις τους!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search