Τετάρτη, 04 Αυγούστου 2021

Β. Χατζηδάκης: «Παίξαμε για δύο αποτελέσματα αλλά δεν τα καταφέραμε»

Κυριακή, 30 Μαϊος 2021 20:10 Γράφτηκε από

Μετά το τέλος του αγώνα δηλώσεις παραχώρησε ο βοηθός του Γιάννη Κουλούρα.

Ο Βαγγέλης Χατζηδάκης τόνισε μεταξύ άλλων ότι η ομάδα του ήθελε δύο αποτελέσματα, νίκη ή ισοαπαλία αλλά δεν τα κατάφερε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Είχαμε συζητήσει πριν το παιχνίδι ότι παίζουμε για δύο αποτελέσματα, θέλαμε ή βαθμό ή βαθμούς. Ο Πόρος είχε ξεκινήσει μετά την επανέναρξη με πρωταγωνιστικούς στόχους. Ξέραμε πολύ καλά ότι διαθέτει καλούς παίκτες, δυνατά ονόματα και δεν αξίζει τη βαθμολογική θέση. Στο πρώτο ημίχρονο καταφέραμε και κρατήσαμε τον αντίπαλο μακριά μας και δημιούργησε λιγότερες ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως ήταν μονόδρομος και το ματς έγερνε περισσότερο προς την εστία μας. Είχαμε χάσει λίγο τη συγκέντρωση μας, προσπαθούσαμε με αντεπιθέσεις και παρόλο που αποκτήσαμε για δέκα λεπτά την υπεροχή μετά την αποβολή δεν φάνηκε ότι παίζαμε με παίκτη περισσότερο. Όταν ήρθε και η δική μας αποβολή τα πράγματα ήταν δύσκολα. Κλειστήκαμε πίσω και προσπαθήσαμε να πάρουμε την ισοπαλία αλλά δεν τα καταφέραμε. Ο Πόρος είχε κλασικές ευκαιρίες και θέλαμε περισσότερο τύχη.».

Για τον τελευταίο κρίσιμο αγώνα με τον Ρεθυμνιακό ο κ. Χατζηδάκης είπε:

«Η τελευταία αγωνιστική θα κρίνει ποιες ομάδες θα παραμείνουν. Εμείς θα προσπαθήσουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και αν πάρουμε τη νίκη δεν έχουνε να φοβηθούμε τίποτα».

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

Search