Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2022

Π. Μαρινάκης: «Νομίζω κάναμε το χειρότερο μας παιχνίδι»

Κυριακή, 05 Δεκεμβρίου 2021 17:09 Γράφτηκε από

Απογοητευμένος με την σημερινή εμφάνιση της ομάδας του, φάνηκε στις δηλώσεις του στο prismasport.gr με την λήξη του ματς, ο προπονητής της Νεάπολης Πέτρος Μαρινάκης.

Παρά το πρώτο εικόσαλεπτο που σύμφωνα με τον ίδιο η ομάδα του είχε καλή παρουσία, ο ικανός προπονητής τόνισε ότι η ομάδα του έκανε ένα απο τα χειρότερα δυνατά παιχνίδια, χωρίς να αξίζει να πάρει κάτι παραπάνω από την σημερινή αναμέτρηση.

Όμως, έδωσε το σύνθημα για την ανάκαμψη, λέγοντας ότι η ομάδα του θα αφήσει στην άκρη αυτό το παιχνίδι και θα κοιτάξει το επόμενο που έρχεται κόντρα στον ΠΟΑ.

Αναλυτικά:

«Θεωρώ ότι δεν κάναμε ένα καλό παιχνίδι, εκτός αν εξαιρέσουμε τα πρώτα είκοσι λεπτά όπου αν είχαμε προηγηθεί θα ήταν αλλιώς τα πράγματα, αλλά δικαιολογίες δεν υπάρχουν για το συγκεκκριμένο παιχνίδι. Νομίζω ήταν το χειρότερο μας ματς από την μέρα που ξεκινήσαμε, δεν δικαιούμασταν να κερδίσουμε κάτι, με έναν αντίπαλο που όπως γνωρίζουμε όλοι έχει αρκετά καλούς παίκτες, αν δεν είχε κάποια προβλήματα θα ήταν παραπάνω βαθμολογικά. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι αλλο, θα αφήσουμε στην άκρη αυτό το παιχνίδι και θα κοιτάξουμε το επόμενο κόντρα στον ΠΟΑ.»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολυμέσα

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search