Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2021

Σ. Ανωγειανάκης: «Χρειαζόμαστε άμεσα ενίσχυση για να είμαστε ανταγωνιστικοί»

Κυριακή, 29 Αυγούστου 2021 20:51 Γράφτηκε από

Προβληματισμένος φάνηκε στις δηλώσεις του μετά την λήξη του ματς με τον Αήττητο Σπατών ο Στέλιος Ανωγειανάκης.

Ο ικανός τεχνικός της ΑΕΝ, στάθηκε αρκετές φορές στο μικρό ρόστερ που διαθέτει αυτή την στιγμή, το οποίο δημιουργεί πολλά εμπόδια στην μέχρι τώρα προετοιμασία της ομάδας.

Ακόμη, θεωρεί ότι τα φιλικά για την ομάδα του αυτήν την στιγμή δεν έχουν νόημα, καθώς οι ποδοσφαιριστές είναι λίγοι και θα φορτωθούν άδικα με παραπάνω χρόνο, λέγοντας παράλληλα ότι η Νεάπολη πρέπει να είναι ανταγωνιστική σε όλο το παιχνίδι και όχι μόνο στο πρώτο ημίχρονο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Καταρχήν να πω μπράβο στα παιδιά για την προσπάθεια τους γιατί όσο είχαν δυνάμεις ήταν μέσα στο παιχνίδι. Η ομάδα έδειξε ότι θέλει ενίσχυση γρήγορα για να λύσουμε ότι προβλήματα υπάρχουν γιατί ο αντίπαλος μας ήρθε με 16 άτομα και έκανε 5 αλλαγές, ενώ εμείς κάναμε μόνο μία αλλαγή και αυτή ίσα ίσα για να κάνει την συμμετοχή το πιτσιρίκι. Εγώ δεν έχω παράπονο από τα παιδιά γιατί είναι λογικό να υπάρχει κούραση που θα φέρει λάθη και τα λάθη έφεραν τα γκολ είναι φυσικό επακόλουθο. Μην ξεχνάμε ότι αυτά τα παιδιά έπαιξαν για πρώτη φορά μαζί, κάνανε δέκα προπονήσεις και ήμασταν πάντα 10-11 άτομα όπως ήμασταν και σήμερα. Δεν μπορώ να πω κάτι, ο προβληματισμός είναι μεγάλος η ομάδα θέλει ενίσχυση, ήταν ένα παιχνίδι που έφυγε, ξέραμε ότι ήταν πολύ δύσκολο με τις συνθήκες που υπήρχαν αυτήν την στιγμή στην ομάδα. Το θέμα είναι πως πρέπει να προβληματιστούμε και να δούμε πόσο μπορούμε να φτιάξουμε αυτήν την κατάσταση, τουλάχιστον να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί και πιο αξιόπιστοι μέχρι το 90’ όχι μέχρι το 45’.

Δεν μπορώ να βάλω φιλικά όταν έχω 10 και 11 παιδιά, δεν μπορώ να τα φορτώσω 90λεπτα. Το φιλικό το κάνεις για να μοιράσεις τον χρόνο συμμετοχής για να παιξουν όλοι να σου δείξουν τι μπορούν να κάνουν και να βγούν και αυτά που δουλεύεις στο γήπεδο. Δεν ξέραμε πότε θα ξεκινήσιε το πρωτάθλημα, άρα δεν ξέραμε πως να προγραμματίσουμε την προετοιμασία και πέρα από αυτό, όταν δεν έχεις ρόστερ και έχεις 10-11 ατόμα να κλέισω φιλικά να πάω να κάνω τι, να φορτώνω τα παιδιά χωρίς λόγο, είναι δώρο άδωρον.»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search