Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021

Σκέψεις για παράταση στην σέντρα της Γ΄ Εθνικής

Σάββατο, 06 Μαρτίου 2021 19:17 Γράφτηκε από τον
Σκέψεις για παράταση στην σέντρα της Γ΄ Εθνικής Σκέψεις για παράταση στην σέντρα της Γ΄ Εθνικής

Χαμένη από τις τελευταίες εξελίξεις στον αθλητισμό βρέθηκε να είναι η Γ’ Εθνική.

Μετά από την αναστολή των προπονήσεων στις 19 περιφερειακές ενότητες που βρίσκονται σε «βαθύ κόκκινο» λόγω του κορονοϊού, η νέα ΚΥΑ για τον αθλητισμό, απαγόρευσε γενικά τις προπονήσεις στην κατηγορία, τουλάχιστον έως τις 15 Μαρτίου.

Αυτή η αρνητική εξέλιξη ήρθε μια μετά την απόφαση της ΕΠΟ για επανεκκίνηση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής στις 28 Μαρτίου. Ωστόσο, η κατηγορία εξαιρέθηκε συνολικά από τα νέα μέτρα, με τα οποία επιτρέπονται οι προπονήσεις στη Football League, αλλά και στα άλλα αθλήματα.

Η επανέναρξη της Γ’ Εθνικής βρίσκεται πλέον στον… αέρα, αν και στην ΕΠΟ είναι διατεθειμένοι να μεταφέρουν την ημερομηνία… σέντρας για τις 4 Απριλίου.

Όλα αυτά όμως, την ώρα που υπάρχουν κι άλλες εκκρεμότητες, καθώς δεν έχει ξεκαθαρίσει ποιος θα αναλάβει το κόστος για τα απαιτούμενα τεστ στις ομάδες της κατηγορίας, καθώς μέχρι τώρα κάποιοι δήμοι ανέλαβαν να τα πληρώσουν, όπως και κάποιοι παράγοντες για τα σωματεία τους.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν νέες διαβουλεύσεις της ΕΠΟ τόσο με τις ομάδες, όσο και με τη ΓΓΑ, για να υπάρξουν οριστικές απαντήσεις στο αν και πώς θα συνεχιστεί η Γ’ Εθνική.

 

Πηγή : Onsports.gr

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Search

Prisma Sport