Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021

Γ' Εθνική: Το βαθύ κόκκινο στο Ηράκλειο... δημιουργεί ανισορροπία στον Κρητικό όμιλο!

Πέμπτη, 04 Μαρτίου 2021 10:17 Γράφτηκε από τον

Σε βαθύ κόκκινο βρίσκεται το Ηράκλειο λόγω αυξημένων κρουσμάτων της πανδημίας και εκεί που είχαν ξεκινήσει οι ομάδες της Γ' Εθνικής να επιστρέφουν στις προπονήσεις και να μπαίνουν σε διαδικασία προετοιμασίας, από χθες άλλαξαν πάλι τα δεδομένα!

Τα νέα μέτρα απαγορεύουν τις προπονήσεις στην κατηγορία της Γ' Εθνικής για τις περιοχές όπου βρίσκονται σε βαθύ κόκκινο, τα οποία θα ισχύσουν μέχρι τις 16 Μαρτίου. Από την άλλη πλευρά οι άλλοι νομοί της Κρήτης δεν βρίσκονται σε αυστηρό lockdown (Χανιά, Ρέθυμνο, Λασίθι) και αυτό σημαίνει ότι συνεχίζουν κανονικά τις προπονήσεις τους. 

Αυτό το γεγονός δημιουργεί μία ανισορροπία και αναξιοπιστία σε ότι έχει να κάνει με την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 28/03/2021, διότι οι ομάδες του Ηρακλείου θα αναγκαστούν να προετοιμαστούν μέσα σε 12 μέρες την ώρα που οι ομάδες των άλλων νομών θα έχουν τον διπλάσιο χρόνο.

Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού θα πρέπει να διευθετήσει αυτό το θέμα άμεσα και να παρθούν σωστές αποφάσεις, διαφορετικά θα έχουμε να μιλάμε για ένα πρωτάθλημα παρωδία!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Search

Prisma Sport