Σάββατο, 17 Απριλίου 2021

H πρόταση «κλειδί» στην απόφαση της ΕΠΟ

Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021 16:35 Γράφτηκε από τον

Στην ανακοίνωση της ΕΠΟ υπάρχει μια λέξη κλειδί που ελάχιστοί έδειξαν την δέουσα σημασία.

Συγκεκριμένα στο τέλος της πρώτης παραγράφου αναφέρει χαρακτηριστικά  ότι  "Η Επιτροπή Διοργανώσεων στην συνεδρίασή της στις 25/02/2021 αποφάσισε τη συνέχιση και την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής περιόδου 2020 -2021, με την διεξαγωγή του Α΄ Γύρου, υπό την προϋπόθεση ότι θα επιτραπεί η διεξαγωγή αγώνων."

Ουσιαστικά η ΕΠΟ ζητάει από τα σωματεία να δηλώσουν συμμέτοχη μέχρι την Τετάρτη 3 Μαρτίου σε ένα πρωτάθλημα το οποίο θα διεξαχθεί ΜΟΝΟ υπό την προϋπόθεση ότι θα επιτραπεί η διεξαγωγή αγώνων από τους ειδικούς.

Αλήθεια αυτό πότε περιμένουν  να γίνει;

Η ΕΠΟ πέταξε με την σειρά της το μπαλάκι στην πολιτεία η οποία οφείλει να ξεκαθαρίσει άμεσα το θέμα.

Αναλυτικά

Η Επιτροπή Διοργανώσεων στην συνεδρίασή της στις 25/02/2021 αποφάσισε τη συνέχιση και την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής περιόδου 2020 -2021, με την διεξαγωγή του Α΄ Γύρου, υπό την προϋπόθεση ότι θα επιτραπεί η διεξαγωγή αγώνων.

Όλα τα σωματεία, είτε επιθυμούν να συνεχίσουν και να ολοκληρώσουν τον Α΄ Γύρο του εν λόγω πρωταθλήματος είτε όχι, παρακαλούνται να αποστείλουν στην Ε.Π.Ο. έγγραφο με την ανάλογη απόφαση του Δ.Σ. τους, έως την Τετάρτη 03/03/2021. Στην περίπτωση που δεν επιθυμούν να συνεχίσουν, θα υποβιβαστούν στις οικείες Ε.Π.Σ. χωρίς τις ανάλογες κυρώσεις. Σύμφωνα με την απόφαση της Ε.Ε./Ε.Π.Ο., η ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος θα είναι την Κυριακή στις 28/03/2021.

Επίσης η Επιτροπή Διοργανώσεων αποφάσισε να εισηγηθεί στην Ε.Ε./Ε.Π.Ο., τη μείωση κατά 50% της αμοιβής των διαιτητών και παρατηρητών αγώνων και διαιτησίας για όλους τους αγώνες του ανωτέρω πρωταθλήματος έως την λήξη του.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport