Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2021

Διακοφώτης: «Περιμένουμε απάντηση από τον Μαυρωτά»

Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2021 17:17 Γράφτηκε από τον

Είναι αλήθεια πως έχουν γίνει κινήσεις το τελευταίο διάστημα εκ μέρους της ΕΠΟ, με πρόσφατη επιστολή προς τον ΓΓ Αθλητισμού Γιώργο Μαυρωτά.

Η επιστολή αυτή ζητά από τον γενικό Γραμματέα, να δει με θέρμη την επανεκκίνηση, μεταξύ άλλων ΚΑΙ των ερασιτεχνικών  πρωταθλημάτων (Γ’ εθνική και τοπικά). Μια κίνηση που έρχεται να ανακουφίσει το σύνολο των ομάδων και να απαλύνει την αγωνία όλων, προκειμένου να μάθουν ποια είναι η επόμενη μέρα για το ποδόσφαιρο της γειτονιάς (ερασιτεχνικό).

Σ’ αυτή την κίνηση σημαντική είναι και η παρέμβαση του μέλους της ΕΕ της ΕΠΟ και προέδρου της ΕΠΣ Δωδεκανήσου Παναγιώτη Διακοφώτη, που ερωτηθείς σχετικά είπε:

«Ως Ομοσπονδία, στείλαμε μια επιστολή στον ΓΓ Αθλητισμού κ. Μαυρωτά,  μέσω της οποίας του εκφράσαμε τον  προβληματισμό αλλά και τις ανησυχίες μας, όσον αφορά την επανέναρξη των αγώνων της Γ’ εθνικής αλλά και των τοπικών ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων. Παράλληλα καταθέσαμε κι ένα πλήρες σχέδιο – πρόταση, όσον αφορά  την αντιμετώπιση των οικονομικών ζητημάτων που θα προκύψουν από την εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων σε περίπτωση που ανάψει το πράσινο φως.

Του ζητήσαμε μεταξύ άλλων να γίνουν ενέργειες, ώστε τα τεστ που απαιτούνται και το οικονομικό κόστος να καλυφθεί από την τοπική αυτοδιοίκηση, περιφέρειες, δήμους , ΕΟΔΥ. Ελπίζουμε να τα καταφέρουμε κι αυτό το αίτημά μας να γίνει αποδεκτό.

Η απάντηση πρωτίστως  που πήραμε ήταν προς τη θετική κατεύθυνση από τον κ. Μαυρωτά που μας υποσχέθηκε πως θα μελετήσει όσα του προτείναμε και σήμερα το βράδυ, ενδεχομένως και να έχουμε απάντηση».

 

sportime.gr

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport