Κυριακή, 01 Νοεμβρίου 2020

Γ' Εθνική Κρητικός όμιλος: Θέλεις να σωθείς; Κάνε πορεία πρωταθλητισμού!

Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2020 18:22 Γράφτηκε από τον

Το μεγάλο ενδιαφέρον φέτος στον Κρητικό όμιλο της Γ' Εθνικής δεν θα είναι μόνο το ποιος θα σηκώσει την κούπα αλλά και το ποιοι θα καταφέρουν να παραμείνουν στην κατηγορία. 

Όπως γνωστοποιήθηκε στους ομίλους 5, 6 και 10 (Κρητικός όμιλος) στους οποίους το πρωτάθλημα είναι με 16 ομάδες, θα σωθούν οι 9, που σημαίνει ότι υποβιβάζονται 7 ομάδες, δηλαδή σχεδόν οι μισές!

Αυτό σημαίνει παράλληλα ότι οι Κρητικές ομάδες για να παραμείνουν όλη την σεζόν «ζωντανές» θα πρέπει να κάνουν πορεία πρωταθλητισμού. Κάθε απώλεια βαθμών θα «καίει» και αυτό παράλληλα κάνει πιο συναρπαστικό το πρωτάθλημα.

Όσον αφορά την μάχη της ανόδου... η είσοδος του Πλατανιά βάζει «φωτιά» στις ομάδες που στοχεύουν την 1η θέση καθώς είναι σίγουρα ένα δυνατό όνομα η Χανιώτικη ομάδα αλλά δεν ξέρουμε ακόμα τι κινήσεις θα γίνουν και τι ρόστερ θα έχει. 

Ένα έξτρα στοιχείο που μάθαμε είναι ότι ο πρωταθλητής (ισχύει για όλους τους ομίλους) δεν βγαίνει απευθείας στην παραπάνω κατηγορία αλλά οι ομάδες που θα τερματίσουν στην 1η θέση από τους 10 ομίλους θα συγκροτήσουν δυο ξεχωριστούς ομίλους (δηλαδή συνολικά 10 ομάδες), όπου θα παίξουν έξτρα αγώνες και οι δυο πρώτοι των δυο ομίλων (4 ομάδες) θα ανέβουν στην Football League.

Αυτό το δεδομένο δίνει μία έξτρα δυσκολία για τις ομάδες προκειμένου να προβιβαστούν σε επαγγελματική κατηγορία!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Search

Prisma Sport