Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020

Αντωνίου: «Δεν μπορεί κάποια χωριά να ανεβαίνουν στη Γ' Εθνική»

Σάββατο, 22 Αυγούστου 2020 11:10 Γράφτηκε από τον
Στέργιος Αντωνίου Στέργιος Αντωνίου

Την άποψή του για την αναδιάρθρωση και πως πρέπει να πορευτεί το Ελληνικό ποδόσφαιρο κατέθεσε ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Στέργιος Αντωνίου, λέγοντας ότι η Γ' Εθνική θα πρέπει να έχει μέχρι τέσσερις ομίλους.

«Ήμουν κάθετα αντίθετος με τις τρεις επαγγελματικές κατηγορίες. Αυτό το λάθος που έγινε πρέπει να διορθωθεί. Σε ένα βάθος τριετίας πρέπει να διαμορφωθεί μια κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο που να δώσει ώθηση στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Τώρα μια Γ΄ Εθνική με 10 ομίλους δεν μπορεί να λέγεται Εθνικό πρωτάθλημα.

Υποβαθμίζει τα πρωταθλήματα των Ενώσεων. Πρέπει να υπάρχουν 30 σωματεία σε επαγγελματικές κατηγορίες. Δεν σηκώνει παραπάνω ομάδες το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν μπορεί κάποια χωριά να ανεβαίνουν στη Γ' Εθνική. Θα πρέπει να γίνουν τέσσερις όμιλοι στην Γ' Εθνική.

Μια επαγγελματική κατηγορία θα πρέπει να αποτελείται από 15 ομάδες. Εγώ πιστεύω είναι θετικός ο Λευτέρης Αυγενάκης για την αναδιάρθρωση. Έχει αναφερθεί πολλές φορές σε αυτό ο υφυπουργός Αθλητισμού. Πρέπει να υπάρχει ένας ορίζοντας που θα έχει αντίκτυπο και όχι για συμφέρον κάποιων ομάδων. Πρέπει να δώσουμε κάποια στιγμή παραπάνω ευκαιρίες στα Ελληνόπουλα. Τι παραπάνω έχουν οι ξένοι ποδοσφαιριστές;»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Search

Prisma Sport