Παρασκευή, 16 Απριλίου 2021

H ξεχωριστή πρόταση της Παλαιόχωρας για τον κρητικό όμιλο της Γ΄Εθνικής

Σάββατο, 13 Ιουνίου 2020 16:05 Γράφτηκε από τον

Σε μια ιδιαίτερη πρόταση προχώρησε η ομάδα της Παλαιόχωρας για το νέο πρωτάθλημα του Κρητικού ομίλου της Γ΄Εθνικής καθώς όπως έκανε γνωστό μέσω ανακοίνωσης της προτείνει την φιλοξενία με ανταπόδοση για όλα τα σωματεία που περιλαμβάνει διανυκτέρευση και σίτιση την παραμονή του αγώνα και γεύμα πριν τον αγώνα για την φιλοξενούμενη ομάδα. 

Παράλληλα η Παλαιόχωρα τονίζει ότι συμφωνεί απόλυτα με το σύνολο των προτάσεων που κατατέθηκαν στη χθεσινή Παγκρήτια Σύσκεψη των ομάδων του Κρητικού ομίλου της Γ΄Εθνικής μετά από πρωτοβουλία του Άρη Ρεθύμνου. 

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της Παλαιόχωρας αναφέρει: 

"Η ομάδα μας έδωσε το παρόν στην χθεσινή Παγκρήτια σύσκεψη των ομάδων του Κρητικού ομίλου της Γ’ Εθνικής με την παρουσία 4μελους εκπροσώπησης και με επικεφαλής τον προέδρο μας Σήφη Δελάκη.
Ευχαριστούμε θερμά για την υποδοχή, την περιποίηση και την γενικότερη φιλοξενία που προσέφερε απλόχερα σε όλους μας το ιστορικό σωματείο του Άρη Ρεθύμνου.

Ευχόμαστε η συγκέντρωση αυτή να γίνει θεσμός και κάθε χρόνο οι ομάδες που απαρτίζουν τον Κρητικό όμιλο, ακόμα και αν τα πρόσωπα των συμβουλίων τους αλλάξουν, να συνεχίσουν να συνεργάζονται και να αποτελέσουν πρότυπο και παράδειγμα για τους υπόλοιπους ομίλους της κατηγορίας αλλά και γενικότερα του ποδοσφαίρου μας.

Η ομάδα μας συμφωνεί απόλυτα με το σύνολο των προτάσεων που κατατέθηκαν και θα είναι δίπλα στην 8μελή επιτροπή που θα τρέξει την όλη προσπάθεια σε ότι της ζητηθεί.
Επίσης η συγκέντρωση αυτή μας έδωσε το ερέθισμα να προτείνουμε και άλλους τρόπους συνεργασίας, όπως το πιο σημαντικό και θεμέλιο χαρακτηριστικό των Κρητικών, που είναι η φιλοξενία.

Προτείνουμε την φιλοξενία με ανταπόδοση για όλα τα σωμάτια , διανυκτέρευση και σίτιση την παραμονή του αγώνα και γεύμα πριν τον αγώνα και όλα αυτά με μηδενικό κόστος για την φιλοξενούμενη ομάδα.
Το θεωρούμε απόλυτα εφικτό και μια πρόταση που εξαρτάται καθαρά από εμάς, καθώς όλοι μας δραστηριοποιούμαστε στον τουρισμό (εστίαση, ξενοδοχεία).
Με αυτήν την πρόταση πιστεύουμε ότι θα δείξουμε σε όλους πιο ξεκάθαρα την συνεργασία, την σύμπνοια και την κοινή θέληση που γεννήθηκε στην χθεσινή συγκέντρωση από όλα τα σωματεία του ομίλου μας.

Ευχόμαστε ολόψυχα σε όλα τα σωματεία και τα προεδρία των ΕΠΣ υγεία και καλή δύναμη για την δύσκολη συνέχεια.

Με εκτίμηση
Αθλητικός Όμιλος Παλαιοχώρας"

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport