Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020

Μανόλης Σουτζής: «Δεν έκλεισε ο κύκλος μου στον Πόρο, εις το επανιδείν»

Παρασκευή, 05 Ιουνίου 2020 18:30 Γράφτηκε από τον
Ο Μανόλης Σουτζής. Ο Μανόλης Σουτζής.

Όπως σας ενημερώσαμε στο Prismasport.gr (διαβάστε εδώ) ο Μανόλης Σουτζής δεν θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία του Πόρου.

Ο έμπειρος τεχνικός στη δήλωση του στο Prismasport.gr τόνισε ότι ο κύκλος του δεν έκλεισε και ότι κάποια στιγμή επιθυμεί να επιστρέψει για να ολοκληρώσει το έργο που ξεκίνησε με τους συνεργάτες του. Επίσης ευχαρίστησε όλους όσους συνεργάστηκε και ιδιαίτερα τον πρόεδρο, Γιάννη Ασσαριωτάκη.

Αναλυτικά η δήλωση του Μανόλη Σουτζή:

«Ευχαριστώ πολύ τον πρόεδρο, Γιάννη Ασσαριωτάκη, τα μέλη του Δ.Σ, τον γενικό αρχηγό, Μάνο Κλωνάρη και τον Τάσο Βαρδάκη. Επίσης τους συνεργάτες μου, Αχιλλέα Δημητριάδη και Αντώνη Λεκάκη. Ευχαριστώ όλους τους παίκτες μου και αυτούς που έμειναν και αυτούς που έφυγαν και αυτούς που ήρθαν τον Ιανουάριο. Ευχαριστώ τον Ρωμανό για την άψογη φιλοξενία της ομάδας στο γήπεδο της Ελιάς. Έδωσα όλο μου το είναι για να βελτιωθεί η ομάδα και να πετύχει τελικά τον στόχο της παραμονής. Πιστεύω ότι ο κύκλος μου στον Πόρο δεν έκλεισε, θα επιστρέψω κάποια στιγμή να ολοκληρώσουμε το έργο που ξεκινήσαμε. Εις το επανιδείν».

Παίζουμε μπάλα και στο facebook, ακολουθήστε μας!

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ