Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2022

Γ’ Εθνική: Εν αναμονή διευκρινήσεων από CAS, UEFA και νομική υπηρεσία

Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2022 20:08 Γράφτηκε από

Διευκρινήσεις για τις αποφάσεις που θόλωσαν το τοπίο στη Γ’ Εθνική περιμένει η ΕΠΟ.

Δύο δικαστικές αποφάσεις ταλαιπωρούν την ΕΠΟ αναφορικά με το πώς θα ολοκληρωθεί η Γ’ Εθνική της περασμένης πια σεζόν. Ακόμα δεν γίνεται να επικυρωθεί η βαθμολογία του ειδικού πρωταθλήματος για την άνοδο στη Super League 2, καθώς υπάρχουν εκκρεμότητες που προέκυψαν από δικαστικές αποφάσεις που θόλωσαν αντί να ξεκαθαρίσουν το τοπίο.

 
Η δεύτερη απόφαση που προβληματίζει την ΕΠΟ είναι αυτή του Διαιτητικού Δικαστηρίου, όπου δικαίωσε τον Πανδραμαϊκό και τον Ορφέα Ξάνθης για το θέμα του Αθλητικού Μητρώου. Το ίδιο δικαστήριο, ωστόσο, έβγαλε άλλη απόφαση που δικαίωσε στην ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας σωματεία που ψήφισαν στις εκλογές, αν και δεν είχαν ενταχθεί στο Αθλητικό Μητρώο. Γι’ αυτό το θέμα έχει ζητηθεί η εισήγηση της νομικής υπηρεσίας, ενώ αναμένεται παρέμβαση και από τις UEFA και FIFA, καθώς ο νόμος για το Αθλητικό Μητρώο αποτελεί παρέμβαση στο αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ.

Όλα αυτά αναμένεται να ξεκαθαρίσουν έως την Τρίτη (19/7), όταν και θα συνεδριάσει τελικά η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ για να λάβει τις αποφάσεις για το ποιες ομάδες τελικά θα προβιβαστούν στη Super League 2.

 

 

onsports.gr

 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search