Σάββατο, 25 Ιουνίου 2022

Χρονιά καθιέρωσης για τον Άγγελο Κασσωτάκη στην Γ Εθνική!

Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2022 14:46 Γράφτηκε από

O Άγγελος Κασσωτάκης έφερε εις πέρας τον στόχο της παραμονής για τον Γιούχτα και κατάφερε να καθιερωθεί ως προπονητής στην Γ Εθνική.

Ήταν Ιανουάριος του 2021, όταν ο Μηνάς Πίτσος αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία του Γιούχτα, αφήνοντας τα σκήπτρα στον μέχρι πρότινος βοηθό του και έναν άνθρωπο, συνώνυμο της ομάδας των Αρχανών, τον Άγγελο Κασσωτάκη.

Μετά από χρόνια που αποτελούσε το δεξί χέρι των προπονητών του Γιούχτα, έφτασε η στιγμή να αναλάβει εκείνος τα ηνία της ομάδας, κάνοντας τον δικό του προγραμματισμό για ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα, όπως το φετινό της Γ Εθνικής.

Ένας προγραμματισμός που απέδωσε καρπούς, καθώς ο στόχος της παραμονής έστω και δύσκολα επετεύχθη, ενώ μαθηματικά η ομάδα μπορεί να τερματίσει και στην 3η θέση, με νίκη την τελευταία αγωνιστική στο Ατσαλένιο, σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα.

Ο Άγγελος Κασσωτάκης, σήκωσε στις πλάτες του ένα μεγάλο φορτίο, όπως είναι η τεχνική ηγεσία του Γιούχτα, ενέπνευσε τους παίκτες του σε ένα σημείο που έδειχναν να χάνουν έδαφος στη βαθμολογία και ολοκλήρωσε τη χρονιά με πρόσημο θετικό.

Ο 45χρονος προπονητής δούλεψε σε ένα κάτι παραπάνω οικείο περιβάλλον για εκείνον και με το φετινό του κατόρθωμα, έβαλε τις βάσεις για την διατήρηση του στον πάγκο του Γιούχτα.

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search