Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2021

Θέμα PrismaSport | Σκέψεις για παραμονή Κρητικού Ομίλου και αύξηση των ομάδων!

Τετάρτη, 01 Σεπτεμβρίου 2021 14:44 Γράφτηκε από

Συνάντηση με τους προέδρους των ομάδων της Γ' Εθνικής είχαν οι εκπρόσωποι της ΕΠΣΗ για το φλέγον ζήτημα του Κρητικού ομίλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του prismasport.gr από τη συνάντηση αυτή προέκυψαν σημαντικές ειδήσεις καθώς και οι τέσσερις Ενώσεις του νησιού επιθυμούν να παραμείνει ως έχει ο Κρητικός όμιλος. Όμως, για να συμβεί αυτό υπάρχει η προϋπόθεση να αυξηθούν οι ομάδες που συμμετέχουν και να ανέλθουν σε δέκα.

Οι τοπικές Ενώσεις λοιπόν, ήρθαν σε επαφές με ομάδες από την Α' κατηγορία των πρωταθλημάτων τους προκειμένου να βολιδοσκοπήσουν την κατάσταση. Δηλαδή, ρωτήθηκαν σε περίπτωση που τους ζητηθεί, αν θα θελήσουν να αγωνιστούν στη Γ' Εθνική. Από την ΕΠΣ Χανίων, δεν υπάρχει ομάδα που να έχει την επιθυμία να αντικαταστήσει το ΣΥΝΚΑ που αποχώρησε.

Από την ΕΠΣ Ρεθύμνου υπάρχει ομάδα που απάντησε θετικά ενώ και από την ΕΠΣ Λασιθίου σύλλογος εκδήλωσε έντονο ενδιαφέρον να συμμετάσχει στην τρίτη τη τάξει κατηγορία. Ωστόσο για να γίνει αυτό, θα πρέπει να αλλάξει ο ήδη υπάρχων νόμος κάτι που καθιστά το εγχείρημα εξαιρετικά δύσκολο.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search