Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021

Θέμα Prismasport: Προς κατάργηση ο Κρητικός Όμιλος!

Τρίτη, 24 Αυγούστου 2021 10:36 Γράφτηκε από

Το γεγονός ότι στον Κρητικό όμιλο έχουν μείνει 8 ομάδες, έφερε δεύτερες σκέψεις στο μυαλό των ανθρώπων της ΕΠΟ για την συνέχιση του.

Ωστόσο αυτό έχει αλλάξει άρδην τα τελευταία 24ωρα, με τις πιθανότητες για συνέχιση του ομίλου της Κρήτης πλέον να είναι απειροελάχιστες.

Το Prismasport.gr επικοινώνησε με υψηλόβαθμα στελέχη της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, οι οποίοι εξέφρασαν τον προβληματισμό τους, για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο Κρητικός Όμιλος, έπειτα κι από την αποχώρηση του ΣΥΝΚΑ, η οποία σήμανε και το τέλος εποχής για το χανιώτικο σωματείο, καθώς και τον προβιβασμό του Ηροδότου ως δευτεραθλητή στην διαδικασία των μπαράζ.

Στο δεδομένο χρονικό σημείο, το σενάριο της κατάργησης του Κρητικού Ομίλου μοιάζει πιο πιθανό από ποτέ, αφού όπως γίνεται κατανοητό, δεν μπορεί να υπάρξει ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με 8 μόλις ομάδες (Αλμυρός, Γιούχτας, Αναγέννηση Ιεράπετρας, ΠΟΑ, Άρης Σούδας, Νεάπολη, ΑΟΑΝ, Πόρος).

Οι άνθρωποι της ΕΠΟ εξετάζουν τα ενδεχόμενο «Ένωσης» των κρητικών σωματείων με εκείνα της Αθήνας και του Πειραιά και μένει να αποφασιστεί αν ο αριθμός των «8» μείνει ακέραιος ή αν διασπαστεί σε δύο ή και τρεις ομίλους.

Μία προσπάθεια δύο χρόνων όπως όλα δείχνουν οδηγείται στο τέλος της και μένει να δούμε αντιδράσεις ένθεν κι ένθεν, μολονότι υπάρχουν σύλλογοι οι οποίοι πιθανόν δεν θα μπορούν να αντέξουν το βάρος των εξόδων, με ταξίδια τόσο από την Κρήτη, όσο και προς σε αυτή κι όλα αυτά λίγες εβδομάδες πριν ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search