Κυριακή, 01 Αυγούστου 2021

Ηρόδοτος: Ερωτηματικό το κενό διάστημα μέχρι την έναρξη των μπαράζ

Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2021 17:04 Γράφτηκε από

Κάτι λιγότερο από δύο εβδομάδες απομένουν από σήμερα προκειμένου ο Ηρόδοτος να αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα τον μπαράζ ανόδου της Γ΄Εθνικής τον ιστορικό Πανιώνιο , στη μάχη που θα δώσει η ομάδα της Αλικαρνασσού να κατακτήσει ένα από τα δύο εισιτήρια στον 2ο όμιλο που οδηγούν στην άνοδο στην παραπάνω κατηγορία. 

Το πρόβλημα που δημιουργήται και είναι αρκετά έντονο για την ομάδα της Αλικαρνασσού είναι το μεγάλο κενό διάστημα που προκύπτει από την λήξη του πρωταθλήματος του 10ου ομίλου που ολοκληρώθηκε στις 6 Iουνίου μέχρι και τις 27 του ίδιου μήνα όπου έχει οριστεί το πρώτο ματς με την ομάδα της Νέας Σμύρνης. 

Ένα διάστημα 20 ημερών όπου ο Ηρόδοτος δύσκολα θα βρει ομάδα να δώσει κάποιο φιλικό παιχνίδι αφού όλες οι ομάδες του νησιού έχουν σταματήσει τις προπονήσεις μετά την λήξη της Γ΄Εθνικής. Η ομάδα της Αλικαρνασσού μπορεί να έδωσε ένα φιλικό ματς το Σάββατο στο γήπεδο της με την Νεάπολη για να κρατηθούν οι παίκτες ζεστοί , αλλά ο Μ. Σκύβαλος από την μεριά του καλείται να κρατήσει σε όσο το δυνατόν καλύτερη αγωνιστική ετοιμότητα τους παίκτες του πριν αυτοί ριχτούν στη μάχη της ανόδου. 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Search