Σάββατο, 31 Ιουλίου 2021

Ηρόδοτος: Η άμυνα του έδωσε το πρωτάθλημα

Παρασκευή, 11 Ιουνίου 2021 14:46 Γράφτηκε από

Ο σύλλογος της Νέας Αλικαρνασσού κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση στον 10ο όμιλο του πρωταθλήματος της Γ εθνικής έχοντας ως όπλο την άμυνα του.

Άλλωστε τα εννέα γκολ παθητικό που είχαν οι Κυανόλευκοι κατά την διάρκεια της σεζόν μιλάνε από μόνα τους.

Η αμυντική αυτή επίδοση αποτελεί ρεκόρ για τον όμιλο που βρίσκονται οι Κρητικές ομάδες, με τον Μανώλη Σκύβαλο και τους παίκτες του να κάνουν τις αντίπαλες ομάδες να... φτύνουν αίμα προκειμένου να σκοράρουν απέναντι στον Ηρόδοτο.

Ο κέρβερος Θανάσης Γεωργιού φυσικά έπαιξε σημαντικό ρόλο, με τον ικανό τερματοφύλακα να έχει πολύ μεγάλη συνεισφορά στο συγκεκριμένο κατόρθωμα.

Επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε και τους δυο έμπειρους πλάγιους μπακ-χαφ της ομάδας και συγκεκριμένα τους Γιώργο Καργιωτάκη και Γιάννη Κοιλιάρα οι οποίοι με την εμπειρία τους, αλλά και την ικανότητα τους μπόρεσαν να παίξουν σημαντικό ρόλο στην αμυντική επίδοση της ομάδας.

Τέλος οι στόπερ του συλλόγου Γιώργος Χαρίτος και Νίκος Λουμπάκης(κυρίως), όπως επίσης και οι Μανώλης Κανδηλάκης και Κώστας Μπαλάφας, είχαν και αυτοί τεράστιο μερίδιο για να συνθέσουν μια γραμμή άμυνας αξιομνημόνευτη η οποία αποτελούσε το σημείο «κλειδί» για την κατάκτηση της πρώτης θέσης από τον Ηρόδοτο.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

Search