Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021

Στηρίζει τους συνανθρώπους μας ο Ηρόδοτος!

Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2020 15:17 Γράφτηκε από τον

Βοηθάει τους συνανθρώπους μας ο Ηρόδοτος

Δίπλα στους ανθρώπους, των οποίων τα σπίτια αλλά και οι περιουσίες τους καταστράφηκαν στις πλημύρες που έλαβαν χώρα το προηγούμενο διάστημα στην Κρήτη, ο Ηρόδοτος.

Η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας αναφέρει ότι σε συνεργασία με το Σωματείο φίλων Ηροδότου εις μνήμη Αντώνη Καργιωτάκη συγκεντρώει τρόφιμα, χαρτικά, σχολικά είδη και γενικά είδη πρώτης ανάγκης στους συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

-Στις δύσκολες ώρες που πέρασε το νησί μας με καταστροφές και πλημύρες σε κάποιες περιοχές της Κρήτης παρέχουμε βοήθεια στον συνάνθρωπο μας.

-Η ακαδημία ΠΑΣΑ Ηρόδοτος, η ομάδα ανδρών Ηροδότου, η ομάδα Νέων Ηροδότου, η ομάδα Ελπίδων Ηροδότου και σε συνεργασία με το Σωματείο φίλων Ηροδότου εις μνήμη Αντώνη Καργιωτάκη, την συλλογική προσφορά παραγόντων, προπονητών, αθλητών, γονέων και φιλάθλων σε μια προσπάθεια αλληλεγγύης, συγκεντρώνει τρόφιμα, χαρτικά, σχολικά είδη γενικά είδη πρώτης ανάγκης στηρίζοντας τους συνανθρώπους μας που έχασαν μεχρι και τα σπίτια τους στις ημέρες της σφοδρής κακοκαιρίας που έπληξε το νησί μας.

Δευτέρα έως Παρασκευή λοιπόν, ώρες 11.00-13.00 πμ στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας του συλλόγου μας όπου θα γίνει η συγκέντρωση των πραγμάτων.Όποιος επιθυμει μπορεί να συμβάλει στην προσπάθεια αυτή, βέβαια τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας λόγω covid-19.

Τηλ επικ: 6979496798 κ Κωστας Κουντουρης,
697 715 2519 κ Βάσω Κρασανακη.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport