Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τ. Λουτριώτης: «Μεγάλη μου τιμή να είμαι μέλος του Ηροδότου»

Κυριακή, 09 Αυγούστου 2020 15:05 Γράφτηκε από τον
Τίμος Λουτριώτης Τίμος Λουτριώτης

Οι δηλώσεις Τίμου Λουτριώτη για την επιστροφή του στην ομάδα του Ηροδότου.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας ευχαρίστησε την διοίκηση για την εμπιστοσύνη και την στήριξη που του έδειξε για ακόμη μια φορά, ενώ μεταξύ άλλων εξέφρασε την επιθυμία του να είναι και η φετινή ποδοσφαιρική χρόνια γεμάτη από επιτυχίες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τίμου Λουτριώτη:

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ:Στον πρόεδρο της ομάδας Κ.Μιχάλη Γεωργιάδη,τον γενικό διευθυντή της ομάδας Κ.Λημναίο Μανώλη αλλά και σε ολόκληρο το συμβούλιο του Ηροδότου,όπως επίσης και τον προπονητή μου τον κύριο Ν.Κουρμπανά για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου. Ιδιαίτερη αναφορά να κάνω στον τεχνικό διευθυντή και πρώην πρόεδρο της καρδιάς μου Κ.Στέλιο Σωκιανό. Ένας άνθρωπος που είναι κοντά στο Θεό, άνθρωπος της θρησκείας,πράγμα που για εμένα είναι πολύ σημαντικό στην ζωή μου.Το ήθος και η παιδεία του με αγγίζει στην ψυχή, κάτι που με έφερε για δεύτερη φορά στην μεγάλη οικογένεια του Ηροδότου.

Είναι μεγάλη μου τιμή να είμαι μέλος της ομάδας που έζησα ιστορικές στιγμές πριν από περίπου δυο χρόνια,μιας ομάδας που κατάφερε με την συμβολή όλων να φέρει τίτλους που κοσμούν την ιστορία μας..Κύπελλα που πολλοί ποδοσφαιριστές θα ζήλευαν όπως το Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος αλλά και το Σούπερ Καπ Ερασιτεχνών Ελλάδος με αντίπαλο ομάδα που ανέβηκε τότε στην Β’ εθνική την ΠΑΕ Καραϊσκάκη.Η αγάπη του κόσμου και του συμβουλίου είναι τόσο μεγάλη που με δικαιώνει καθημερινά για την επιλογή μου να συμφωνήσω να ξαναέρθω και ανυπομονώ να ξαναζήσω μεγάλες στιγμές όπως τότε..»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Prismasport

Τελευταία άρθρα από τον/την Prismasport

Σχετικά Άρθρα