Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020

Αντώνης Ανδρουλάκης: «Τη φετινή χρόνια στον Ηρόδοτο αφήσαμε παρακαταθήκη για το μέλλον»

Σάββατο, 09 Μαΐου 2020 17:45 Γράφτηκε από την
Ο προπονητής του Ηροδότου, Αντώνης Ανδρουλάκης. Ο προπονητής του Ηροδότου, Αντώνης Ανδρουλάκης.

Μετά από μια επιτυχημένη χρονιά και την οριστική λήξη των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων κατέβασε ρολά και ο Ηρόδοτος. Το ιστορικό σωματείο της Αλικαρνασσού έκανε αισθητή την παρουσία του στη Γ΄Εθνική, όπου πρωταγωνίστησε και παράλληλα αξιοποίησε ταλέντα από τα τμήματα υποδομής.

Ο προπονητής, Αντώνης Ανδρουλάκης μίλησε στο Prismasport.gr για τη διάρκεια της θητείας του (είχε αντικαταστήσει τον Νίκο Σουργιά), για τη χρονιά που ολοκληρώθηκε, για τους στόχους του συλλόγου που υλοποιήθηκαν και για την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής.

Ο νεαρός τεχνικός, ο οποίος συνέβαλε στην εξαιρετική χρονιά του Ηροδότου αρχικά απευθύνει τις ευχαριστίες του στους ανθρώπους του Δ.Σ, με τους οποίους συνεργάστηκε.

«Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, κύριο Παναγιωτάκη ,τον κύριο Κοκοτσάκη και όλο το Δ.Σ. της ομάδας για την τιμή που μου έκαναν να εργαστώ στον Ηρόδοτο όπως επίσης και τον κύριο Τζανοκωστάκη που ήταν σχεδόν κάθε μέρα δίπλα μας».

Οι στόχοι του Ηροδότου εκπληρώθηκαν, σύμφωνα με τον Αντώνη Ανδρουλάκη:

«Το διάστημα που ανέλαβα, η ομάδα είχε σαν στόχο στο αγωνιστικό κομμάτι να τελειώσει η χρόνια με την μεγαλύτερη δυνατή συγκομιδή. Να αξιολογήσει όλο το ρόστερ αλλά και να προωθήσει παιδιά από τα τμήματα υποδομής έτσι ώστε να δημιουργηθεί η βάση για τον Ηρόδοτο των επόμενων χρόνων. Να χτιστεί δηλαδή πάνω στο φετινό οικοδόμημα ,μια ομάδα που θα διεκδικήσει πράγματα στο μέλλον έχοντας παιδιά δικά της».

Ο τεχνικός του Ηροδότου εμφανίζεται απόλυτα ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας:

«Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι και εννοώ την εικόνα της ομάδας μέσα στο γήπεδο είμαι πολύ ευχαριστημένος. Παιχνίδι με παιχνίδι γινόμασταν καλύτεροι στον τρόπο παιχνιδιού που είχαμε επιλέξει . Με αποκορύφωμα στην διαδικασία των play off στον πρώτο γύρο να είμαστε η πρώτη ομάδα σε βαθμολογία, μόνη, αήττητη και με την καλύτερη επίθεση, συνδυάζοντας την καλή αγωνιστική εικόνα με το αποτέλεσμα. Εκπληρώνοντας έτσι εν μέρη τον στόχο που είχαμε θέσει με τους ποδοσφαιριστές για το τέλος της χρονιάς δηλαδή να είμαστε η πρώτη ομάδα στην βαθμολογία στα play off ανόδου».

Στα τμήματα υποδομής έγινε σπουδαία δουλειά:

«Ανεβάσαμε τρία παιδιά από τους Νέους Ηροδότου τον Ιανουάριο, όταν αποχώρησαν κάποια παιδιά που ήταν από την αρχή της χρονιάς στην ομάδα στην πρώτη ομάδα δίνοντας τους μάλιστα και χρόνο συμμετοχής. Συνυπολογίζοντας λοιπόν όλα τα παραπάνω νιώθω ευχαριστημένος τόσο γι αυτά που επιτύχαμε αλλά και την παρακαταθήκη που αφήνουμε για το μέλλον».

Ο Αντώνης Ανδρουλάκης δεν ξεχνάει τους συνεργάτες του, τους οποίους ευχαριστεί για τη συνεργασία:

«Για όλα αυτά που πετύχαμε θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές αλλά και τους συνεργάτες μου τον κ. Δρυγιαννάκη, τον κ. Πουπάκη για αυτά που περάσαμε μαζί, όπως επίσης και τον φροντιστή τον Βαγγέλη Δροσοτάκη».

Ο νεαρός τεχνικός εύχεται υγεία σε όλο τον κόσμο:

«Εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο, καλό καλοκαίρι και όλα στο τέλος θα πάνε καλά».

Παίζουμε μπάλα και στο facebook, ακολουθήστε μας!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)