Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2020

Στο γήπεδο της Αλικαρνασσού ο Βασίλης Λαμπρινός

Τρίτη, 31 Δεκεμβρίου 2019 12:16 Γράφτηκε από τον

Όπως σας έχουμε ενημερώσει και λίγες ημέρες πριν, η ισχυρή βροχόπτωση έφερε ως συνέπεια τεράστιες καταστροφές στην κεντρική είσοδο του Δημοτικού Στάδιο Ν. Αλικαρνασσού.

 Στο πλαίσιο αυτό, ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός βρέθηκε στο γήπεδο συνοδευόμενος από μηχανικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου.

Η ενημέρωση του Ηροδότου αναφέρει:

1.Ανταποκρινόμενος στο αίτημα του συλλόγου μας και αμέσως μετά από την επιστροφή του από την Αθήνα , ο .Δήμαρχος Ηρακλείου , κ. Λαμπρινός Βασίλειος συνοδευόμενος από μηχανικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου , επισκέφθηκε τον χώρο κατάρρευσης, όπου και ο ίδιος διαπίστωσε την σοβαρότητα της κατάστασης και ζήτησε να δρομολογηθούν οι απαραίτητες ενέργειες προς οριστική επίλυση του προβλήματος.

2.Με απόφαση της η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου που κοινοποιήθηκε προς τον σύλλογο μας , απαγορεύει πλέον την χρήση του χώρου και εντέλλεται την άμεση εκκένωση του ,ως επικίνδυνου για ολική κατάρρευση.
Προς τούτο ο σύλλογος μας συγκαλεί ήδη έκτακτο ΔΣ .

3.Σε κάθε περίπτωση η καθημερινή λειτουργία του συλλόγου θα συνεχιστεί κανονικά σύμφωνα με τον προγραμματισμό που υπήρχε από πριν.
Οι γηπεδικές μας εγκαταστάσεις , κερκίδες , αποδυτήρια και λοιποί χώροι εξετάστηκαν ήδη από την αρμόδια επιτροπή επιθεώρησης αθλητικών εγκαταστάσεων της περιφέρειας και υπήρξε έγγραφη διαβεβαίωση ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στατικότητας ή επικινδυνότητας για τις κύριες αθλητικές εγκαταστάσεις , εκδίδοντας άμεσα και την σχετική απόφαση , εξαιρώντας βέβαια των χώρο των γραφείων , που ούτως ή άλλως είναι δομικά ανεξάρτητος από τα γήπεδα.

4.Διαβεβαιώνουμε λοιπόν τους φιλάθλους και φίλους μας , ότι δεν υπάρχει κανείς κίνδυνος για την τέλεση και παρακολούθηση των αγώνων , την λειτουργία των Ακαδημιών αλλά και των φιλοξενουμένων σωματείων στά γήπεδα μας.
Καλούμε τους φιλάθλους μας να ενισχύσουν και συμπαρασταθούν στον σύλλογο , αρχής γενομένης από τον Κυριακάτικο αγώνα.
Τώρα το έχουμε ανάγκη όσο ποτέ.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)