Δευτέρα, 06 Ιουλίου 2020

Απόλυτα ικανοποιημένος ο Ν.Σουργιάς Ι Διαβάστε τις δηλώσεις του

Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2019 19:38 Γράφτηκε από τον

Την πλήρη ικανοποίηση του για το αποτέλεσμα αλλά και για την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του η οποία επικράτησε 4-1 του Πόρου και επέστρεψε στην κορυφή της Γ΄Εθνικής εξέφρασε σε δηλώσεις του ο τεχνικός του Ηροδότου Νίκος Σουργιάς τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι

"Συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για την προσπάθειά τους στο ματς. Ξέραμε οτι θα είχαμε δύσκολο έργο απέναντι σε μία δουλεμένη ομάδα, που δεν μας ξεγελάει η βαθμολογική ης θέση και τα αποτελέσματά της. Στο πρώτο Ημίχρονο δώσαμε χώρο στον αντίπαλο αλλά είχαμε τις ευκαιρίες να προηγηθούμε. Ελέγχαμε το ματς αλλά μας έλειπε το καθαρό μυαλό. Στο δεύτερο Ημίχρονο, πατήσαμε καλύτεραωστο Γήπεδο και κάναμε γρήγορα το 2-0. Ο Πόρος μείωσε και μας προβλημάτισε αλλά καταφέραμε και πήραμε την νίκη με 4-1. Είναι μία νίκη με πολλαπλά οφέλη.

Παίξαμε με 5 αλλαγές σε σχέση με το ματς στον Αγιο Νικόλαο. Η ομάδα μας έχει βάθος και έχω εμπιστοσύνη σε όλους τους παίκτες. Δουλέυουμε καθημερινά και είμαστε αγαπημένοι. Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Πόρο και τον Λενίδα Τιτομιχελάκη. Σήμερα χαιρόμαστε και από την Δευτέρα το μυαλό μας θα βρίσκεται στο επόμενο ματς.

Το οτι θα ξανά βρισκόμασταν στην κορυφή με νίκη κόντρα στον Πόρο, πριν το ματς ίσως μας δημιουργούσε κάποιο άγχος, αλλά ξεπεράστηκε μόλις μπήκαμε στο Γήπεδο. Οι παίκτες μου είχαν την ωριμότητα να διαχειριστούν σωστά το ματς. Δεν κοιτάμε την βαθμολογία. Όλα τα ματς είναι δύσκολα. Θέλουμε κάθε μέρα να είμαστε καλύτεροι και να βελτιωνόμαστε. Οι νίκες μας ενισ΄χυουν το κίνητρο να δουλέψουμε σκληρότερα και μας ευχαριστούν όλους.

Ευχαριστούμε τον κόσμο μας που μας ώθησε σε μία ακόμα νίκη. Είμαστε ένα νεανικό σύνολο που έχουμε ανάγκη την στήρίξή του.

Στόχος μας είναι σε κάθε ματς η νίκη. Αυτό επιτάσσει το μέγεθος της ομάδας. Δεν αλλάζει η σκέψη μας. Θέλουμε να είμαστε καλύτεροι σε κάθε ματς και οτι μπορούμε θα το διεκδικήσουμε.

Και στα 4 ματς που έχουμε δώσει στο Πρωτάθλημα δείξαμε επιθετικότητα. Όλα τα παιδιά σκέφτονται το ίδιο και αυτό μας διακρίνει ως ομάδα. Το σημερινό ματς έληξε με 4-1, είναι η πιο ευρεία νίκη μας αλλά και στα προηγούμενα μας είχαμε καλκή εικόνα και είμαι ευχαριστημένος".

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)