Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2022

Τριανταφύλλου: «Το ποδόσφαιρο δε σκοτώνει, οι αποφάσεις σας σκοτώνουν!»

Παρασκευή, 16 Απριλίου 2021 12:53 Γράφτηκε από τον

Οι παίκτες της Γ’ Εθνικής έχουν φτάσει πλέον στα όριά τους ή μάλλον τα έχουν ξεπεράσει κατά πολύ!

 

Ένας πολύπειρος ποδοσφαιριστής που τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στη συγκεκριμένη κατηγορία, ο Τάσος Τριανταφύλλου, στέλνει μέσα από τη mikriliga.com το μήνυμά του στους αρμόδιους του αθλητισμού.

Χείμαρρος όπως πάντα αλλά και με δόση ειρωνείας, αναρωτιέται αν έχει χορηγηθεί εμβόλιο στις μπάλες στης SL1 και της SL2 ενώ τονίζει πώς οι ποδοσφαιριστές αλλά και γενικότερα οι ερασιτέχνες αθλητές είναι πολλοί περισσότεροι απ’ όσους νομίζουν και πώς έχουν και δύναμη την οποία θα δείξουν στο συλλαλητήριο που έχει ετοιμαστεί για την Παρασκευή.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

«Οι μπάλες της SL1 και της SL2 έχουν κάνει το εμβόλιο!»

«Κύριοι κουράσατε, φτάνει πια με αυτήν την κοροϊδία  και το διαχωρισμό ανάμεσα στα πρωταθλήματα.

Στις μπάλες της Super League και της Super League 2 έχουν κάνει το εμβόλιο και δεν μεταδίδεται μάλλον, σύμφωνα με τα λεγόμενά σας πάντα κύριοι!

Από εκεί και κάτω μεταδίδεται πολύ!

Οι αποφάσεις τους δεν έχουν καμία λογική. Ο αθλητής είτε είναι επαγγελματίας είτε ερασιτέχνης έχει μάθει να είναι πειθαρχημένος, έτσι έμαθε να ζει με τα ωράρια, με τις προπονήσεις και τις δύσκολες καταστάσεις έτσι ώστε να μπορεί να πετύχει και να πάει ψηλά.

«Μπορούμε να πειθαρχήσουμε!»

Αυτό σημαίνει πώς μπορούμε να πειθαρχήσουμε σε ένα πρωτόκολλο όσο αυστηρό  κι αν είναι! Μόνος του ο κ. Αυγενάκης είπε πώς σε 3.500 τεστ στη Super League 2 βρέθηκαν μόλις τρία κρούσματα.

«Ο ένας αναιρεί τον άλλο»

 Άρα ο ένας αναιρεί τον άλλο! Ανατρέπει αυτά που είπε ο Χαρδαλιάς πώς ο αθλητισμός αποτελεί εστία μόλυνσης.

Στην Super League 2 γίνονται 500 τεστ την εβδομάδα και στη Super League γίνονται 800 την εβδομάδα, με ελάχιστα κρούσματα!

Η θετικότητα είναι μικρή. Μηδαμινή. Άρα και να βρεθούν κρούσματα, μπορούν να περιοριστούν! Εσείς που παίρνετε τις αποφάσεις θα έπρεπε να γνωρίζετε πώς ο αθλητισμός δε σκοτώνει, οι αποφάσεις σας σκοτώνουν!

«Θα μας βρείτε μπροστά σας…»

Οι αθλητές έχουν φτάσει στα όριά τους! Όχι μόνο οικονομικά αλλά και ψυχολογικά! Θα μας βρείτε μπροστά σας. Αρχής γενομένης από το συλλαλητήριο της Παρασκευής!

Τελικά, είμαστε πολλοί περισσότεροι απ’ όσο νομίζετε. Και πολύ πιο δυνατοί!»

Χρύσα Ζερβού

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search